Ioana, studenta ucisă la Iași, condusă pe ultimul drum de familie și prieteni!

Ultima actualizare:

Durere fără margini pentru familia Ioanei Vanesa Burlacu, tânăra studentă din Iași, ucisă cu sânge rece în vila în care locuia. Marți, 14 decembrie, a fost condusă pe ultimul drum ultimul  de către părinți, prieteni și apropiați.

Ioana Vanesa Burlacu a fost condusă pe ultimul drum. Foto: ziaruldeiasi
Ioana Vanesa Burlacu a fost condusă pe ultimul drum. Foto: ziaruldeiasi

Zeci de oameni au venit să o plângă pe Ioana. Costel Burlacu, tatăl fetei a adus o fanfară pentru a cânta melodii de jale, relatează adevarul.ro. Familia este încă în stare de șoc și nu își explică cum de s-a întâmplat o asemenea nenorocire în viața lor. 

Ioana a vizitat casa părintească cu doar câteva zile înainte să fie ucisă

Costel Burlacu a declarat că înainte cu câteva zile de a fi ucisă, Ioana a fost acasă. Ea i-ar fi cerut  ajutorul tatălui său pentru a amenaja vila în care abia se mutase cu iubitul ei, marocanul Youssef Ajniyah. cu luminițe de Crăciun. Din păcate, Costel nu a mai apucat pentru că un monstru i-a luat fata. Principalul suspect este chiar colegul ei de la Facultatea de Medicină din Iași, marocanul Ahmed Sami El Bourkadi.

Cine este Ioana Vanesa Burlacu, studenta ucisă la Iași

Ioana Vanesa Burlacu avea doar 23 de ani și era studentă la Facultatea de Medicină din Iași.  Ea a fost elevă la Liceul "Miron Costin" în perioada 2012 - 2016.

Ioana locuia cu prietenul ei, un student de origine marocană, în complexul Roua Residence din Moara de Vânt. 

Cei doi aveau o relație de lungă durată și se înțelegeau foarte bine, potrivit apropiaților. Ei ar fi trebuit să plece vineri la Bruxelles cu avionul, acolo unde se afla familia iubitului, însă au fost asasinați înainte de a apuca să plece. Familia marocanului ar fi fost cea care a alertat poliția, pentru că fiul lor nu le mai răspundea la telefon. Poliția a fost cea care a făcut descoperirea macabră. Pe trupul tânărului marocan au fost descoperit 17 lovituri de cuţit, iar pe trupul iubitei sale, 33. Criminalul a dat foc cadavrelor pentru a-și ascunde urmele. Din cauza aceasta, mai multe probe au fost distruse. În dormitorul celor doi a fost găsită o cantitate imensă de sânge, iar la parter, o pisică moartă, care probabil s-a intoxicat cu fum. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net