Nouă descoperire în cazul dublei crime de la Iași: ADN-ul principalului suspect, pe sutienul victimei

Ultima actualizare:

Pași importanți în ancheta dublului asasinat de la Iași, în urma căruia doi studeți, un marocan și iubita sa româncă, și-au pierdut viața. Anchetatorii au descoperit încă o probă ADN a principalului suspect în „casa groazei” din Moara de Vânt, însă într-un loc deloc obișnuit. 

criminal iasi

O nouă probă ADN a lui Sami El Bourkadi a fost găsită pe lucrurile personale ale victimei Ioana Burlacu (24 de ani). Mai exact, analizele de laborator arată o urmă a pricipalului suspect pe unul dintre sutienele tinerei ucise. Sutienul s-ar fi aflat într-un dulap cu lenjerie intimă de la etajul I al vilei în care tânăra locuia de puțin timp împreună cu iubtul său marocan Youssef Jniyah (25 de ani), scrie bzi.ro.  

Ce căuta El Bourkadi în dulapuri

Se presupune că principalul suspect Ahmed Sami El Bourkadi ar fi urcat la etajul I al vilei unde s-au petrecut cele două crime pentru a căuta un articol de îmbrăcăminte pe care îl uitase în locuința respectivă, după cum reiese din declarații. Însă, anchetatorii nu exclud nici varianta ca acesta să fi căutat un articol de îmbrăcăminte din care să-și fi făcut un bandaj, având în vedere că era rănit la o mână.

Audieri maraton în cazul dublei crime

Anchetatorii au audiat, la sfârșitul săptămânii trecute, un tânăr student, însă mărturiile nu se opresc aici. Surse judiciare susțin că și în această săptămână oamenii legii vor mai audia și alte persoane.

Până acum, nu a fost identificat posesorul pantofilor de mărimea 44, marca Armani, descoperiți în vila din Moara de Vânt.

Victimele au fost înjunghiate de zeci de ori

Ioana Vanesa Burlacu (23 de ani) și Youssef Jniyah (25 de ani) locuiau, din luna noiembrie 2021, într-o vilă închiriată, în Complexul Roua Residence din cartierul Moara de Vânt, acolo unde au fost găsiți decedați, la mijlocul lunii decembrie. Cei doi urmau să meargă pe 10 decembrie la Bruxelles, unde locuia familia marocanului. Însă, au fost găsiţi morți la parterul vilei, după ce familia tânărului a anunţat poliţia despre faptul că acesta nu  a mai urcat în avionul care ar fi trebuit să îl ducă în Belgia. Cei doi studenți au avut o moarte extrem de violentă, având corpurile ciopârțite: ea a fost tăiată de 33 de ori, iar îl el a fost înfipt cuțitul de 17 ori.

Principalul suspect a fost prins la Roma, Italia, unde plecase împreună cu iubita lui în vacanță. El a fost extrădat în România și se află în arest.   

Puteți urmări știrile Click! pe Google News!Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net