Suspectul în dubla crimă de la Iaşi ar putea fi eliberat. Ce au cerut procurorii

Suspectul în cazul dublei crime din Iaşi, Ahmed Sami El Bourkadi, a cerut să fie eliberat din arest. Studentul marocan ajunge luni, 14 februarie, în faţa judecătorilor, care vor decide dacă vor prelungi sau nu arestul preventiv.

Ahmed Sami El Bourkadi a cerut să fie eliberat foto: Arhivă
Ahmed Sami El Bourkadi a cerut să fie eliberat foto: Arhivă

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au cerut ca arestarea preventivă a lui Ahmed Sami El Bourkadi să fie prelungită, iar judecătorii au stabilit în 14 februarie primul termen pentru soluţionarea solicitării. Conform bzi.ro, suspectul în dublul asasiant a cerut să fie eliberat, dar şansele ca el să iasă de după gratii sunt mici, mai ales că este singura persoană sper care indică dovezile. 

Ba mai mult, din ultimele informaţii cu privire la ancheta aflată în derulare, oamenii legii au identificat AND-ul tânărului în vila unde a avut loc crima din Iaşi.

Ahmed Sami El Bourkadi susţine că cineva i-a umblat la telefon

Ahmed Sami El Bourkadi îşi susţine însă, în continuare, nevinovăţia. Tânărul a declarat anchetatorilor, după ce a fost audiat, că nu el a comis crimele. A recunoscut însă că a fost în vila din cartierul Moara de Vânt în ziua tragediei, dar că nu el e cel care i-a ucis pe Youssef A. şi Ioana B.

Avocata studentului a declarat că cineva i-ar fi umblat în telefon lui Admed Sami El Bourkadi şi că anchetatorii i-au spus că a fost extinsă urmărirea penală în cazul său.

 „Lui i-a fost comunicat faptul că a fost extinsă urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere. Se face referire la faptul că telefoanele victimelor au dispărut și la faptul că s-a încercat incendierea vilei”, a spus avocata supectului.

Proprietara vilei cere despăgubiri

În plus, oamenii legii au audiat mai mulţi martori, printre care şi proprietara vilei unde au fost ucişi cei doi tineri. Femeia s-a constituit parte civilă în proces şi cere despăgubiri pentru distrugerile profocate în casă. 

Youssef A. şi Ioana B., ucişi în propria locuinţă

La începutul lunii decembrie 2021, poliţia din Iaşi a descoperit într-o vilă din cartierul Moara de Vânt trupurile neînsufleţite a doi tineri, Youssef A. şi Ioana B. Cei doi, iubiţi, locuiau cu chiria şi au fost daţi dispăruţi după ce nu au ajuns la aeroport, de unde ar fi trebuit să plece la Bruxelles.

Indiciile adunate de anchetatori au dus la Ahmed Sami El Bourkadi, care era student şi el în cadrul aceleaşi facultăţi ca Youssef. Tânărul a fost prins în Italia, unde el susţine că se afla într-o vacanţă planificată de ceva vreme, deşi oamenii legii cred că studentul a încercat să fugă. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net