Șocant! Bătrână omorâtă pe stradă în Mediaș, pentru lănțișoarele de aur de la gât

O pensionară de 74 de ani a fost omorâtă în miezul zilei, în stadă, în timp ce ducea gunoiul la tomberon! Oribila crimă a avut loc în Mediaș, județul Sibiu, iar mobilul este de-a dreptul halucinant. 

image
Victima a fost înjunghiată în spatele blocului FOTO: oradesibiu.ro

Ucigașul i-a tăiat gâtul femeii doar pentru a-i lua lănțișoarele de la gât, spun martorii tragediei. Aceștia povestesc cum femeia ieșise să arunce gunoiul, când a fost atacată. Nenorocirea s-a petrecut în spatele blocului unde locuia victima. Ea se întorcea din zona tomberoanelor, când a fost atacată de un individ.

Tâlharul a înjunghiat-o în gât, aceasta a căzut la pământ, moment în care i-a smuls lănțișoarele din aur de la gât și a fugit. 

Vecinii au sunat imediat la 112 și au anunțat nenorocirea. Echipajele medicale sosite la fața locului au resuscitat-o pe femeia, însă fără rezultat, fiind nevoite să declare decesul. 

Autorul este un adolescent german 

Polițiștii au pornit imediat pe urmele infractorului. L-au identificat la scurt timp. Este vorba despre un adolescent în vârstă de 17 ani, cetățean german, care locuiește în plasament la o familie din localitatea Dumbrăveni. Acolo a și fost prins, la câteva ore de la săvârșirea crimei.

Potrivit anchetatorilor, tânărul are probleme psihice, iar poliţiştii trebuie să stabilească dacă avea discernământ şi putea fi lăsat nesupravegheat. 

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru necropsie în vederea stabilirii cauzelor decesului. Adolescentul a fost audiat şi se află acum în custodia Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Acesta le-ar fi spus anchetatorilor că nu o cunoaște pe femeie, dar a omorât-o pentru că a crezut că e de etnie romă.

Oamenii din cartierul unde s-a petrecut nenorocirea sunt șocați și spun că le este teamă pentru viața lor. Aceștia au intrat în panică, mai ales din cauza faptului că tragedia s-a petrecut în miezul zilei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg