Șocant! Bătrână omorâtă pe stradă în Mediaș, pentru lănțișoarele de aur de la gât

O pensionară de 74 de ani a fost omorâtă în miezul zilei, în stadă, în timp ce ducea gunoiul la tomberon! Oribila crimă a avut loc în Mediaș, județul Sibiu, iar mobilul este de-a dreptul halucinant. 

Victima a fost înjunghiată în spatele blocului    FOTO: oradesibiu.ro
Victima a fost înjunghiată în spatele blocului FOTO: oradesibiu.ro

Ucigașul i-a tăiat gâtul femeii doar pentru a-i lua lănțișoarele de la gât, spun martorii tragediei. Aceștia povestesc cum femeia ieșise să arunce gunoiul, când a fost atacată. Nenorocirea s-a petrecut în spatele blocului unde locuia victima. Ea se întorcea din zona tomberoanelor, când a fost atacată de un individ.

Tâlharul a înjunghiat-o în gât, aceasta a căzut la pământ, moment în care i-a smuls lănțișoarele din aur de la gât și a fugit. 

Vecinii au sunat imediat la 112 și au anunțat nenorocirea. Echipajele medicale sosite la fața locului au resuscitat-o pe femeia, însă fără rezultat, fiind nevoite să declare decesul. 

Autorul este un adolescent german 

Polițiștii au pornit imediat pe urmele infractorului. L-au identificat la scurt timp. Este vorba despre un adolescent în vârstă de 17 ani, cetățean german, care locuiește în plasament la o familie din localitatea Dumbrăveni. Acolo a și fost prins, la câteva ore de la săvârșirea crimei.

Potrivit anchetatorilor, tânărul are probleme psihice, iar poliţiştii trebuie să stabilească dacă avea discernământ şi putea fi lăsat nesupravegheat. 

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru necropsie în vederea stabilirii cauzelor decesului. Adolescentul a fost audiat şi se află acum în custodia Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Acesta le-ar fi spus anchetatorilor că nu o cunoaște pe femeie, dar a omorât-o pentru că a crezut că e de etnie romă.

Oamenii din cartierul unde s-a petrecut nenorocirea sunt șocați și spun că le este teamă pentru viața lor. Aceștia au intrat în panică, mai ales din cauza faptului că tragedia s-a petrecut în miezul zilei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net