O refugiată din Ucraina a avut o moarte groaznică în România. Poliţia a deschis o anchetă

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

O femeie a reuşit să scape din infernul din Ucraina, dar şi-a găsit finalul într-un hotel din Tăşnad, Satu Mare. Refugiata a murit înecată, în piscina interioară, în seara de 26 martie.

O femeie de 56 de ani din Ucraina a murit înecată în România foto: presasm.ro
O femeie de 56 de ani din Ucraina a murit înecată în România foto: presasm.ro

Femeia în vârstă de 56 de ani se afla la un hotel din staţiunea Tăşnad, din judeţul Satu Mare, din data de 9 martie, notează adevarul.ro. Ea era acolo cu mai mulţi conaţionali ai săi, alături de cre fugise din calea bombelor ruseşti.

Victima suferea de hipertensiune arterială

Victima avea probleme de sănătate, ea suferea de hipertensiune arterială, însă nu se ştie exact cum s-a înecat. La faţa locului au fost chemate echipaje de prim-ajutor, iar femeia a fost resuscitată minute în şir, însă medicii nu au putut să o salveze pe femeia de 56 de ani.

În momentul de faţă, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs decesul, dar oamenii legii au declarat că nu există suspiciuni de omor. Conform lor, femeia se afla singură în piscină în momentul în care s-a înecat.  

Corpul neînsuflețit al femeii din Ucraina va fi depus la Prosectura Spitalului județean Satu Mare, unde va fi efectuată o autopsie.

Peste jumătate de ucraineni au venit în România, de la începutul războiului

Conform datelor oferite de autorităţi, sâmbătă, 26 martie, numărul total de refugiaţi ucraineni veniţi în România de începutul războiului, din 24 februarie, este de 555.166. Doar sâmbătă, în ţara noastră au intrat aproape 9.000 de cetăţeni ucraineni, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Conform unui comunicat transmis presei, sâmbătă, prin punctele de trecere a frontierei, au intrat în România  70.360 de persoane, dintre care 8.943 de cetăţeni ucraineni. Numărul reprezintă o creştere cu 3% faţă de ziua precedentă. 

Astfel, autorităţile au anunţat că pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.791 de ucraineni, un număr cu 9,8% mai mare ca în 25 martie, iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 2.361 de cetăţeni ucraineni, un număr cu 12% mai mic ca în ziua precedentă. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net