O refugiată din Ucraina a avut o moarte groaznică în România. Poliţia a deschis o anchetă

O femeie a reu┼čit s─â scape din infernul din Ucraina, dar ┼či-a g─âsit finalul ├«ntr-un hotel din T─â┼čnad, Satu Mare. Refugiata a murit ├«necat─â, ├«n piscina interioar─â, ├«n seara de 26 martie.

image
O femeie de 56 de ani din Ucraina a murit înecată în România foto: presasm.ro

Femeia ├«n v├órst─â de 56 de ani se afla la un hotel din sta┼úiunea T─â┼čnad, din jude┼úul Satu Mare, din data de 9 martie, noteaz─â adevarul.ro. Ea era acolo cu mai mul┼úi cona┼úionali ai s─âi, al─âturi de cre fugise din calea bombelor ruse┼čti.

Victima suferea de hipertensiune arterial─â

Victima avea probleme de s─ân─âtate, ea suferea de hipertensiune arterial─â, ├«ns─â nu se ┼čtie exact cum s-a ├«necat. La fa┼úa locului au fost chemate echipaje de prim-ajutor, iar femeia a fost resuscitat─â minute ├«n ┼čir, ├«ns─â medicii nu au putut s─â o salveze pe femeia de 56 de ani.

├Än momentul de fa┼ú─â, poli┼úi┼čtii fac cercet─âri pentru a stabili circumstan┼úele ├«n care s-a produs decesul, dar oamenii legii au declarat c─â nu exist─â suspiciuni de omor. Conform lor, femeia se afla singur─â ├«n piscin─â ├«n momentul ├«n care s-a ├«necat. ┬á

Corpul ne├«nsufle╚Ťit al femeii din Ucraina va fi depus la Prosectura Spitalului jude╚Ťean Satu Mare, unde va fi efectuat─â o autopsie.

Peste jumătate de ucraineni au venit în România, de la începutul războiului

Conform datelor oferite de autorităţi, sâmbătă, 26 martie, numărul total de refugiaţi ucraineni veniţi în România de începutul războiului, din 24 februarie, este de 555.166. Doar sâmbătă, în ţara noastră au intrat aproape 9.000 de cetăţeni ucraineni, informează Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

Conform unui comunicat transmis presei, s├ómb─ât─â, prin punctele de trecere a frontierei, au intrat ├«n Rom├ónia┬á 70.360 de persoane, dintre care 8.943 de cet─â┼úeni ucraineni. Num─ârul reprezint─â o cre┼čtere cu 3% fa┼ú─â de ziua precedent─â.┬á

Astfel, autorităţile au anunţat că pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 4.791 de ucraineni, un număr cu 9,8% mai mare ca în 25 martie, iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 2.361 de cetăţeni ucraineni, un număr cu 12% mai mic ca în ziua precedentă. 

┬á Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro.

┬á Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick!┬ápeÔÇéGoogle News,Facebook┬á╚ÖiÔÇéInstagram

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg