Adriana Bahmuţeanu, director la televiziunea soţului?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adriana Bahmuţeanu este aşteptată să revină la Etno TV, postul de televiziune de la care a plecat după scandalul cu Prigoană. Soţul ei, care vrea împăcare, i-ar fi oferit 51% din acţiuni, iar de săptămâna viitoare, Bahmu şi-ar relua atribuţiile de director, spun surse din rândul angajaţilor.

UPDATE. Adriana Bahmuţeanu îi spune Adio! lui Prigoană!

Adriana Bahmuţeanu s-a decis în ceea ce priveşte viitorul ei sentimental. Vedeta de televiziune a publicat pe contul său de Facebook un mesaj prin care îi spune adio pentru totdeauna celui cu care are doi copii si a trecut prin nenumărate căsătorii, divorţuri şi scandaluri, respectiv Silviu Prigoană.

Vara trecută, odată cu plecarea din vila lui Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu şi-a pierdut şi jobul de la Etno TV, după ce soţul ei a concediat-o. Acum, vedeta este pe cale să revină la conducerea postului.

Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) a condus postul Etno TV timp de doi ani, dar exact când l-a pus pe picioare, soţul ei, Silviu Prigoană (50 de ani), a dat-o afară.

Decizia milionarului a venit pe fondul neînţelegerilor din căsnicia lor. Vedeta tv a plecat de acasă cu cei doi copii, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), iar drept pedeapsă, Prigoană a lăsat-o fără loc de muncă. La o jumătate de an de atunci, se pare că Adriana Bahmuţeanu se întoarce la Etno TV, urmând să se ocupe de managementul postului.

Ea şi soţul ei ar fi semnat săptămâna trecută la notariat un act prin care acesta i-ar fi cedat vedetei 51%  din acţiunile posturilor Etno TV şi Taraf TV, pe care afaceristul le-a trecut acum câţiva ani pe numele fiului său cel mare, Honorius.

Surse din preajma vedetei spun că, odată încheiate aceste acte, Adriana Bahmuţeanu ar urma să se întoarcă la conducerea postului în zilele care urmează.

Chiar dacă va reveni pe firmament într-un post-cheie, vedeta nu va renunţa la emisiunea "Începe Bahmu", pe care o realizează, de luni până joi, la Antena 2. Ea va modera în continuare această emisiune de divertisment, iar în paralel se va ocupa şi de managementul postului Etno TV.

simeon stalpnicul png

Pentru că Adriana Bahmuţeanu nu pare încă hotărâtă să se întoarcă în căminul conjugal, Silviu Prigoană îşi petrece timpul liber în compania angajaţilor lui. Afaceristul a fost sâmbătă seară la o petrecere organizată în barul Beautiful, din Centrul Vechi.

Milionarul a fost însoţit de asistentul personal, unul dintre oamenii săi de încredere, care-i este şi un fel de mână dreaptă în coordonarea afacerilor. Cei doi au consumat împreună o sticlă de vin roşu. Prigoană şi asistentul lui au plecat din bar în jurul orei 22.00, imediat după ce omul de afaceri a primit un telefon „misterios".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
masina terasa paris jpg
71cf269e 0966 4c24 946d f888f0d1e4cd jpg
blackout 7644060 1280 jpg
Sfantul Ilie jpeg
3 2 sofer retinut jpg
reciclabil ID261000 INQUAM Photos Ovidiu Micsik jpg
frigider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net