Află cine îi va lua locul lui Nadine în piesa în care juca alături de Claudiu Bleonţ

Ultima actualizare:

    Bleonţ şi Nadine se  pregătesc pentru  spectacolul “Amedeu  sau scapi de el cu greu”
Bleonţ şi Nadine se pregătesc pentru spectacolul “Amedeu sau scapi de el cu greu”

Soţia lui Claudiu Bleonţ, Andra Negulescu, a declarat că îşi doreşte ca Nadine să revină pe scenă şi să joace în continuare în piesa „Amedeu sau scapi de el cu greu”.

Andra, care este şi regizorul piesei, a declarat că proiectul va continua şi în lipsa mulatrei, pentru care a găsit deja două înlocuitoare. Ea a declarat că Magda Catone a acceptat deja să preia rolul lui Nadine„Aş vrea foarte tare să se întoarcă şi să joace din nou în piesă... Ea nu a zis că se întoarce... Ne-a lăsat cu fundul în baltă, cum se zice pe româneşte... Îmi pare rău că îşi bate joc de munca ei, nici măcar de a mea. Ea are deja două înlocuitoare, cu care eu o să repet spectacolul meu... Una este Magda Catone, care a spus că este piesa ei favorită şi că este foarte fericită să joace. Nu am început încă repetiţiile din cauza problemelor pe care le are cu Şerban”, a declarat Andra Negulescu, la emisiunea „Happy Hour”, de la Pro TV.

Soţia lui Claudiu Bleonţ a evitat să discute zvonurile conform cărora Nadine l-ar fi acuzat pe actor de hărţuire sexuală pentru a promova piesa. Andra Negulescu (foto stânga) a precizat doar că nici ea ni soţul ei nu au conceput o asemenea „strategie de marketing”.

simeon stalpnicul png

„Eu nu am promovat piesa în felul ăsta, dacă acum ne iese ceva din chestia asta, vom vedea pe parcurs. Eu ca regizor nu am făcut o asemenea strategie de marketing, dacă cineva a făcut-o, nu am fost eu aia”,  a spus Andra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
colin farrell transformare jpg
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net