Anca Gavrilă, tânăra moartă în incendiul de la Ferma Dacilor, ar fi împlinit 21 de ani. Momentul de reculegere, la ora la care s-a născut

Ultima actualizare:

Anca Gavrilă este tânăra care și-a pierdut viața în incendiul devastator de la Ferma Dacilor din ziua de 26 decembrie, tragedie soldată cu moartea a 8 persoane. Avea 20 de ani, era handbalistă și era o fire foarte veselă. Familia și coechipierii i-au adus un omagiu în ziua în care ar fi împlinit 21 de ani. În Sala Polivalentă din Călărași, momentul de reculegere s-a ținut la ora la care Anca Gavrilă s-a născut. La 12.30 s-a făcut liniște.

image

„Îi plăcea viața”

În Sala Polivalentă din Călărași nu a mai rămas niciun loc liber, duminică, 14 ianuarie, când a fost omagiată Anca Florina Gavrilă, una din cele 8 victime ale incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor.

Momentul de reculegere ținut în memoria Ancăi a fost unul dintre cele mai emoționante. Familia Ancăi a decis ca acesta să fie ținut la ora 12.30, exact când a venit pe lume, în urmă cu 21 de ani.

„Un copil care își dorea foarte mult să facă performanță. Performanța asta în sport se face cu sacrificii, Anca este un copil care a făcut sacrificii. Eu, ca părinte și antrenor am susținut-o”, a spus tatăl Ancăi, potrivit Canal Sud, și i-a îndemnat pe toți cei prezenți să își aducă aminte de fiica lui cu zâmbetul pe buze pentru că era o fire foarte veselă.

image

„Inclsuiv în cele mai triste momente reușea să ne aducă zâmbetul pe buze. Avea un simț al umorului extraordinar”, a spus și una dintre coechipierele ei.

„Eu o cunosc decând era un copil. Era un copil de nota 10. La școală era genială. Iar cu noi era foarte amuzantă. Îi plăcea viața. Și sunt convinsă că deși nu mai e acum printre noi, trăiește ceva frumos și acolo. Știm că nu e singură”, a spus o altă colegă de echipă.

Sora Ancăi, declarații emoționante

Anca Florina Gavrilă era studentă la Facultatea de Sociologie din cadrul Universității din București.

„Era o fire foarte veselă întotdeauna, chit că ei i se întâmpla ceva rău reușea să ne facă pe toți să fim mai veseli. De asta și încerc în momentul de față să mențin un picuț zâmbetul pe buze pentru că știu că ea și-ar fi dorit să fim veseli.

În fiecare dimineață zicea „ce faci, soro?”, avea un mod anume de a spune și apoi voia neapărat să facem contact vizual. Nu pleca din camera în care mă duceam până nu făceam contact vizual și cumva era o rutină în fiecare dimineață care îmi aducea un zâmbet la început de zi”, a declarat una dintre surorile Ancăi la Antena 3, la evenimentul de comemorare organizat de familia ei de ziua de naștere a acesteia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net