Ancelotti s-a iubit cu o româncă focoasă. „S-a rupt patul cu noi”, își amintește fosta amantă a tehnicianului italian

Ultima actualizare:

Dezvăluiri explozive despre viața intimă dintre românca Marina Crețu și Carlo Ancelotti, actualul antrenor de la Real Madrid. Au trecut 20 de ani de atunci, iar românca este acum mamă a trei copii, dar nu a uitat perioada în care italianul era total cucerit de ea. Într-un podcast, Marina a povestit cum s-a cunoscut cu italianul, dar și cum s-au despărțit. Ea a mai dezvăluit că într-o vacanță petrcută în România s-a rupt patul cu ei.

Marina Crețu și Carlo Ancelotti
Marina Crețu și Carlo Ancelotti

Românca i-a refuzat cererea în căsătorie

Carlo Ancelotti și Marina Crețu au trăit o frumoasă poveste de iubire în perioada în care actualul antrenor al formației Real Madrid era căsătorit cu Luisa, femeia care i-a dăruit doi copii, însă totul s-a terminat între româncă și italian după ce aceasta a refuzat să se căsătorească cu el, scrie Prosport.

Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de la momentul în care era amanta lui Carlo Ancelotti, Marina Crețu, cea care este căsătorită și are trei copii cu Ionuț Lixandra, a făcut o serie de dezvăluiri personale din perioada în care se iubea cu antrenorul italian.

Marina Crețu și Carlo Ancelotti. Sursă foto: Libertatea
Marina Crețu și Carlo Ancelotti. Sursă foto: Libertatea

Cum s-au cunoscut

Marina Crețu a povestit cum s-a cunoscut cu italianul. Pe atunci, el era căsătorit, dar cei doi trăiau o poveste de dragoste. Totuși, la un moment data intervenit ruptura. Marina a povestot ce s-a întâmplat.

„Am fost la o masă oferită de clubul Modena, după un meci cu AC Milan, și acolo am avut plăcerea și norocul să-l cunosc pe Carlo. Atunci s-a aprins scânteia din partea lui. Din partea mea, mai puțin. Eram într-o relație, aproape de final. Țin minte că am ieșit afară și am vorbit la telefon vreo 40 de minute.

Când m-am întors, mi-a spus Carlo: «O, dar cât ai vorbit la telefon»! Șase luni de zile am vorbit o oră-o oră și jumătate pe zi la telefon, dar nu ne-am văzut. Eu mi-am încheiat relația în care eram în acele 6 luni. Începusem să mă îndrăgostesc.

Nu se despărțise de Chelsea. Eu mi-am dorit foarte mult o familie. El și-a dorit, am rămas însărcinată, am pierdut sarcina, după care, în momentul în care a trebuit să facem fertilizare, a avut un incident în familie cu fosta soție și atunci a renunțat. Pentru mine asta a fost foarte dureros și nu am putut să trec peste. Așa s-a terminat relația noastră. M-a cerut în căsătorie”, a mai spus Marina.

„Am rupt patul la Bâlea Lac”

„La vamă, când am venit cu mașina, au oprit autocarele, poze, vai, a fost nebunie. Am trecut și prin Bulgaria, aveam niște prieteni acolo.

L-am dus, am stat și într-un pat, s-a rupt patul cu noi. Deci pe la Bâlea Lac era o vilă acolo și am închiriat vila aceea și erau niște paturi acolo. S-a rupt patul cu noi, am dormit și așa, ți-am zis, el e o fire foarte ok. Prietenii lui s-au cam supărat, dar el nu”, a povestit Marina Crețu, în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net