Anchetă la Cluj. O tânără de 20 de ani a căzut de la înălțime și a murit

Ultima actualizare:

Polițiștii clujeni cercetează împrejurările morții unei tinere de 20 de ani. Fata a fost găsită moartă în noaptea de duminică spre luni, pe carosabil, în fața unui bloc de locuințe, după ce a căzut de la înălțime. Alerta s-a dat după miezul nopții. Un echipaj SMURD care a sosit imediat la fața locului a constatat că fata nu mai prezenta semne vitale.

image

Resuscitată aproape 60 de minute

O tânără de 20 de ani a murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce a căzut de la înălţime dintr-un imobil din Cluj-Napoca. Fata a fost găsită fără semne vitale în fața unui bloc de locuințe de pe strada Henri Barbusse din Cluj Napoca.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopţii trecute pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălţime pe strada Henri Barbusse din municipiul Cluj-Napoca. Apelul de urgenţă a venit în jurul orei 00.30, iar la faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SMURD, tip Terapie Intensivă Mobilă.

Echipajele operative au găsit o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, căzută pe partea carosabilă şi care nu mai prezenta semnale vitale", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, medicii au depus eforturi să repornească inima fetei și au efectuat manevre de resuscitare aproape 60 de minute. Din păcate, fără rezultat. Medicii au declarat decesul tinerei. 

„Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, însă, chiar după ce au fost susţinute aproximativ o oră, nu au mai putut readuce semnalele vitale ale persoanei respective", se mai arată în informarea ISU Cluj.

Polițiștii cercetează acum împrejurările în care fata și-a pierdut viața. Ancheta va stabili în ce condiții a căzut tânăra de la înălțime și dacă se afla sub influența unor substanțe interzise. Tânăra are în jur de 20 de ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net