Andra are oglinzi personalizate la maşină

Ultima actualizare:

    Solista are două numere  de înmatriculare la maşină,  unele de Cluj pe oglinzi,  altele de Bucureşti, pe plăcuţe
Solista are două numere de înmatriculare la maşină, unele de Cluj pe oglinzi, altele de Bucureşti, pe plăcuţe

La doar 26 de ani, Andra este una dintre cântăreţele despre care se poate vorbi la modul superlativ. O asemenea artistă se cuvine să circule şi într-o maşină foarte scumpă.

Soţul ei, Cătălin Măruţă, a avut grijă ca doamna să se aşeze comod în scaunul din piele al unei „nemţoaice", atunci când merge sau vine de la concerte, aşa că i-a cumpărat un Audi Q7 în valoare de peste 70.000 €.

Totuşi, de când a intrat în posesia autoturismului, Andra şi-a schimbat numărul de înmatriculare, dar n-a renunţat nici la cel vechi. Dacă pe plăcuţe figurează oraşul Bucureşti, pe oglinzi este numărul de Cluj, localitate de unde a cumpărat autoturismul.

Solista e vitezomană şi nu are răbdare în trafic

'

simeon stalpnicul png

Andra şi-a umplut portbagajul cu haine pentru o filmare

simeon stalpnicul png

Ce-i drept, modificarea nu se poate face atât de uşor, decât dacă solista va schimba oglinzile cu totul. În plus, nu încalcă vreo regulă prevăzută în Codul Rutier, ba chiar poate să ţină la distanţă hoţii, care n-ar avea ce face cu nişte oglinzi personalizate.

Dacă n-a încălcat regulile cu numerele de înmatriculare, era cât pe ce s-o facă în trafic. În ziua în care a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, solista a făcut diverse manevre ca să evite aglomeraţia din oraş. Ea se grăbea la o filmare de Revelion şi, în disperare de cauză, a circulat mai mult pe linia de tramvai.

image
image
image
image
image
image
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg
prognoza meteo  webp