Antonia, 25.000 € pe lună de la turci ca să lucreze cu copiii

image
Antonia va fi în juriul emisiunii KidSing, alături de Gabriel Cotabiţă şi Wilmark (Foto: Kanal D)

Problemele personale ale Antoniei par să-şi găsească rezolvarea. Asta după ce turcii de la Kanal D i-au oferit rolul de jurat în emisiunea „KidSing", ce va debuta în toamnă.

Aşadar, Vincenzo Castellano, soţul ei, nu o mai poate acuza că nu are un loc de muncă stabil şi un salariu fix ca să poată să-şi întreţină fetiţa. Antonia Iacobescu (25 de ani) a bătut palma cu Kanal D pentru a face parte din juriul emisiunii KidSong, iar Click! a aflat că va câştiga în jur de 25.000 € pe lună.

Partenerii ei din juriu vor fi Wilmark şi Gabriel Cotabiţă, iar prezentatori Dan Bordeianu şi micuţa Theo Rose. Despre noul ei „rol", Antonia a declarat că este o mare provocare ca să lucreze cu copii!

„Sunt mamă şi ştiu că fiecare copil este special prin el însuşi! Cum pot să aleg doar unul?". Show-ul va începe în septembrie, însă audiţiile şi preselecţiile vor avea loc începând cu luna mai şi vor avea loc în oraşe ca Bucureşti, Craiova, Piatra Neamţ, Iaşi, Constanţa. Vă mai spunem că fermecătoarea solistă nu a fost prima opţiune a turcilor de la Kanal D.

Alexandrei Stan (24 de ani) i s-a oferit prima dată rolul de jurat de la KidSong, însă aceasta a refuzat pentru că urma să-şi lanseze videoclipul şi să se reinventeze, ceea ce s-a şi întâmplat între timp.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg
gazoduct 3
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg