Baba suferă la frumuseţe! Ce cântăreţ celebru a îndurat chinuri inimaginabile pentru a scăpa de colăcei

Ultima actualizare:
Ensar Duman
Ensar Duman

Raoul a vorbit în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii „La Măruţă" despre chinurile inimaginabile prin care a trecut, după ce a suferit o operaţie de liposucţie. Cântăreţul a mărturisit că după ce s-a trezit din anestezie a plâns şi a urlat de durere zeci de minute.

Cântăreţul Raoul şi-a propus să-şi facă o transformare totală de imagine. După operaţia de implant de păr, artisul şi-a făcut o liposucţie şi intenţionează să-şi pună şi o placă dentară, pentru o dantură ca a starurilor de la Hollywood.

Vedeta mărturiseşte însă că a simţit pe pielea lui că proverbul „baba suferă la frumuseţe" este mai mult de adevărat. Raoul a mărturisit că durerile îndurate după operaţia de liposucţie au fost greu de suportat şi că nu ar mai face aşa ceva niciodată.

„Am dat jos 5 litri de grăsime de la piept, stomac, spate. Acum am un corp de atlet. În locul celor 5 litri de grăsime a fost introdusă apă, care se va pierde în următoarele săptămâni. Foarte puţini sunt aceia care ştiau că îmi voi face această operaţie. Am găsit cei 5 litri de grăsime lângă pat, ca să-i văd când mă trezesc, să mă bucur că am scăpat de ea. Nu aş mai face operaţia asta de liposucţie sub nicio formă. Încă mai am dureri, dar sunt sub efectul calmantelor. Am început să plâng şi să urlu de durere atunci când m-am trezit vreo 20 de minute. Calmantul care a fost introdus intravenos şi-a făcut efectul abia după 20 de min", a declarat Raoul, care a făcut operaţia la îndrumarea prietenului său turc Ensar Duman.

Raoul, alături de Cătălin Măruţă şi reprezentantul clinicii, Ensar Duman

(foto: facebook)


    Ensar Duman
Ensar Duman

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net