Bănel Nicoliţă, dezvăluiri despre nuntă! Cu ce-şi va servi invitaţii şi cine îi va distra

image
Cei doi sunt împreună de trei ani.

Bănel Nicoliţă se pregăteşte să-şi unească destinul în faţa lui Dumnezeu cu mama fetiţei sale. Fotbalistul spune că pregătirile pentru nuntă sunt aproape gata şi că s-a gândit şi la cele mai mici detalii.

În vara lui 2013, Bănel nicoliţă şi iubita lui, Cristina, s-au cununat civil, iar pe 15 iunie cei doi urmează să spună "DA" şi în faţa lui Dumnezeu. Se pare că ceremonia va avea loc la Brăila şi totul este gândit până la cel mai mic detaliu.

Petrecerea va avea loc la un restaurant aflat pe malul Dunării, iar invitaţii vor fi serviţi cu mâncare tradiţională românească şi se vor distra pe ritmurile muzicii lui Adi Minune, lui Constantin Enceanu şi ale formaţiei lui Nicola e Botgros.

"Este un moment important pentru mine şi vreau să iasă foarte bine. Am stabilit aproape toate detaliile. Vor cânta Andra, Adi Minune, Constantin Enceanu şi o parte din formaţia Botgros. Să fie muzică pentru toate gusturile. Mâncarea va fi românească, iar în curtea restaurantului vom face un viţel la proţap. Este un moment unic în viaţă şi trebuie marcat ca atare", a declarat, pentru ZiarulRing.ro, Bănel Nicoliţă.

Se pare că fotbalistul nu se uită la bani când vine vorba despre rochia de mireasă a soţiei sale. Fotbalistul a spus însă că va vedea alegerea făcută de Cristina abia în ziua nunţii, pentru că vrea să resprecte tradiţia potrivit căreia bărbatul nu are voie să vadă rochia de mireasă înainte de ziua nunţii.

"Nu ştiu exact cât mă va costa, dar chiar nu are importanţă. Mi-am dorit atât de mult să am o familie, şi uite că acum sunt împlinit. Soţia mea, Cristina, îşi va cumpăra singură rochia de mireasă. Este o tradiţie ca bărbatul să nu o vadă pe mireasă îmbrăcată decât în ziua nunţii. Am încredere în ea, ştiu că are gusturi la haine. O să-i invit pe foştii colegi de la Steaua, sper să fie în ţară în acea perioadă, să nu fie plecaţi prin vacanţe. Când voi avea lista de confirmări, pot să spun exact numărul celor care vor veni la Brăila", a încheiat fotbalistul.

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
viorel lis si oana lis
Lupeni Foto Daniel Guță JPG
vacante-exotice-eturia
image
image
image
image
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png
Medicamente pentru Ucraina