B─ânic─â a fost mare crai: dou─â so┼úii, dou─â iubite ┼či trei ┬źamante┬╗!

CLIIMA20111104 0048 1 jpeg
┼×tefan B─ânic─â: FOTO Facebook

┼×tefan B─ânic─â Junior ┼či-a c├ó┼čtigat reputa┼úia de crai datorit─â rela┼úiilor mediatizate pe care le-a avut de-a lungul timpului.

So┼úiile sale oficiale, Andreea Marin ┼či Mihaela R─âdulescu, sunt doar dou─â dintre cele ┼čapte femei despre care publicul a ┼čtiut c─â i-au oferit dragoste lui B─ânic─â sau despre care s-a speculat c─â ar fi avut o rela┼úie cu el.

Prima idil─â controversat─â a lui ┼×tefan B─ânic─â Jr. a fost cea pe care a avut-o cu nimeni alta dec├ót Cristina ┼óopescu. Nu sunt foarte multe detalii despre rela┼úia lor, ├«ns─â au existat foarte multe specula┼úii potrivit c─ârora B─ânic─â ar fi fost un om foarte violent, lucru ce a catalizat desp─âr┼úirea. B├órfele sunt confirmate ┼či de declara┼úiile pe care le f─âcea Cristina ┼óopescu, ├«ntr-un interviu, ├«n urm─â cu c├ó┼úiva ani.

"┼×tefan e impulsiv, primitiv ├«n rela┼úia cu o femeie. Amenin┼úa, f─âcea crize de gelozie ur├óte, ├«n care nu-┼či mai controla limbajul ┼či jignea. A r─âmas de pomina un episod ├«n care a venit s─â m─â ia de la televiziune ┼či, ca s─â m─â conving─â s─â m─â ├«ntorc acas─â - pentru c─â iar plecasem - ┼úinea un cu┼úit mare de bucatarie sub hain─â ┼či-mi spunea c─â m─â omoar─â dac─â ├«n clipa aia nu merg cu el acasa", povestea Cristina ┼óopescu.

simeon stalpnicul png

Dup─â aceea, ┼×tefan B─ânic─â s-a ├«ndr─âgostit de Mihaela R─âdulescu, cu care s-a c─âs─âtorit ├«n 1994 ┼či al─âturi de care a stat cinci ani. ├Än 1999 cei doi au divor┼úat, fiind speculat faptul c─â motivul divor┼úului ar fi fost infidelitatea lui ┼×tefan B─ânic─â. Cu toate acestea, Mihaela R─âdulescu a declarat, dup─â divor┼ú, ├«n emisiunea "Alegerile Mihaelei" de la Realitatea TV, c─â┬á unul dintre motivele pentru care a divor┼úat de ┼×tefan B─ânica jr a fost c─â acesta a c├óntat la nunta lor. Afirma┼úia a fost f─âcut─â ├«ntr-o not─â de umor, dup─â ce diva a aflat de la Delia Matache, invitata ei, c─â printre arti┼čti exist─â o supersti┼úie: cel care c├ónt─â la propria-i nunt─â ajunge s─â divor┼úeze.

Camelia Constantinescu este cea care i-a oferit primul copil lui ┼×tefan B─ânic─â, Radu ┼×tefan de 10 ani. Ea nu a fost c─âs─âtorit─â oficial cu B─ânic─â iar cei doi s-au desp─âr┼úit ├«n anul 2006. Se pare c─â el ar fi ├«nceput deja s─â se vad─â cu Andreea Marin din 2005 iar Camelia Constantinescu a aflat din pres─â, ├«n 2006, c─â cei doi ╚Öi-au cump─ârat verighete din Hawaii. Andreea Marin ┼či ┼×tefan B─ânic─â s-au c─âs─âtorit ├«n SUA iar ├«n 2007 "Z├óna" a r─âmas ├«ns─ârcinat─â cu feti┼úa lor, Violeta. Acum, cei doi au anun┼úat c─â divor┼úeaz─â.

├Äns─â, ┼×tefan B─ânic─â a fost de multe ori acuzat c─â ┼či-ar fi ├«n┼čelat iubitele oficiale. Cele mai multe "scandaluri" de acest gen au ap─ârut ├«n timpul celor ┼čapte ani pe care i-a tr─âit al─âturi de Andreea Marin.

├Än 2010 instructoarea de fitness Adriana Nicolae care era pe atunci ├«ns─ârcinat─â a afirmat c─â ÔÇŁtat─âl copilul este un anume jr", iar toat─â lumea s-a g├óndit la ┼×tefan B─ânic─â. Adriana Nicolae a fost confruntat─â de Andreea Marin, la un eveniment monden, fiind ├«ntrebat─â de fosta "Z├ón─â" dac─â so┼úul acesteia din urm─â este cu adev─ârat tat─âl copilului ei. R─âspunsul s-a l─âsat a┼čteptat ┼či recent s-a aflat c─â tat─âl copilului Adrianei Nicolae este fiul lui Cristian ╚Ü├ón╚Ť─âreanu, Drago┼č.

├Än toamna lui 2011, Click! anun┼úa c─â ├«n blocul ├«n care ╚Öi ╚śtefan B─ânic─â junior are un apartament, ar fi fost surprins─â c├ónt─ârea╚Ťa Lavinia P├órva, supranumit─â ╚Öi ÔÇŁsosia Z├óneiÔÇŁ. Atunci s-a iscat o adev─ârat─â isterie, ╚Öi, de┼či Andreea ╚Öi ╚śtefan au venit ├«n platoul emisiunii lui Mihai G├ódea pentru a-╚Öi ap─âra c─âsnicia, imaginile prezentate de Click! au fost destul de gr─âitoare. Mai ales mesajele trimise de Lavina c─âtre ┼×tefan B─ânic─â au dat mult de g├óndit!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

O alt─â presupus─â amant─â a lui B─ânic─â ar fi fost M─âd─âlina, componenta forma╚Ťiei Red-Blonde, cu care s-ar fi v─âzut pe vremea c├ónd erau colegi la ÔÇŁDansez pentru tineÔÇŁ.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg