Belgia oripilată de un român. Bărbatul și-a violat soția într-un parc și a urinat pe ea, filmând totul

Ultima actualizare:

Și-a supus soția la tratamente inumane, scrie presa din Blegia despre românul de 34 de ani care a fost condamnat pentru că și-a violat și umilit soția. Faptele au avut loc în 2022 când femeia a venit din România în vizită la soțul ei împreună cu cei trei copii. Bărbatul a acuzat-o de infidelitate și a supus-o la umilințe crunte.

image

Femeia supusă la orori în loc public

Românul, A.O., lucra într-o firmă de construcții. În 2022, soția lui, acum în vârstă de 27 de ani, a venit să-l viziteze din România împreună cu cei trei copii ai lor, scrie Nieuws Blad.

Bărbatul a acuzat-o pe femeie de infidelitate, apoi a dus-o forțat într-un parc din Aalst. Aici, a obligat-o să-și scoată hainele, a urinat pe ea, apoi a forțat-o să-i arate cum făcea dragoste cu presupusul amant, în timp ce el filma totul.

Cei doi au mers acasă unde bărbatul și-a violat soția de mai multe ori, apoi a sechestrat-o.

Bărbatul a fost condamnat

Când poliția a venit la domiciliul bărbatului pe 7 septembrie 2022, au gasit-o pe femeie cu urme vizibile de violență pe față. Ea a spus ci voce tare că totul este în regulă, dar le-a făcut semn polițiștilor din care să înțeleagă că ea și copiii sunt în pericol.

Potrivit celor declarate ulterior de femeie, bărbatul ar fi refuzat câteva zile să își hrănească copiii și ar fi amenințat că toți patru vor fi uciși în România.

El a mai susținut că cei trei copii ai săi, de 10, 5 și 3 ani, nu sunt ai lui. În timp ce un test ADN a susținut ulterior contrariul.

Femeia și-a retras o parte din declarații

Bărbatul a fost condamnat la șase ani de închisoare, dar a făcut apel. Femeia și-a retras mai multe declarații, de frică, spun procurorii, iar instanța a decis să-l achite de amenințări, reținere și înfometarea copiilor. A fost condamnat pentru viol, tratament inuman și bătăi. Prin urmare, instanța a redus pedeapsa la patru ani.

Românul se află în arestul poliției și urmează să fie transferat la un penitenciar din Belgia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net