Cadouri pentru Marcel Ciolacu de la comunitatea LGBT, după ce a spus că are prieteni „care au relaţii cu un alt bărbat”

Protest LGBTQ la poarta PSD. Câteva zeci de persoane s-au adunat, duminică la prânz, în faţa sediului pentru a-i transmite premierului că România este pregătită pentru legalizarea parteneriatelor civile. Protestatarii au venit și cu câteva cadouri pentru Marcel Ciolacu, după ce a declarat că „nu are nicio reținere” și că are „prieteni care au relații cu un bărbat”. Membrii Asocieției MozaiQ i-au pregătit premierului câteva cadouri, între care o sacoșă „Cu iubirea-n sac” pe care să o folosească atunci când merge la cumpărături.

image

Miercuri, șeful Executivului a declarat pentru a doua oară că ţara noastră nu este pregătită pentru legalizarea parteneriatului civil.

Cadouri pentru Marcel Ciolacu de la Asociația MozaiQ

Directorul executiv al Asocieției MozaiQ a declarat că i-a adus prim-ministrului un barometru realizat de Asociaţie care arată că peste 60% dintre români spun că viaţa lor nu s-ar schimba, dacă se legalizează parteneriatele civile.

Membrii Asociației i-au adus premierului un steguleţ al comunităţii pe care să îl pună în birou, o cană cu un mesa, dar și câteva cărţi poştale cu datele din barometru pentru a le trmite la Bruxelles. pe lângă toate acestea, și o şacosă cu mesajul „Cu iubirea-n sac” pe care să o folosească atunci când merge la cumpărături.

„Am venit astăzi la PSD ca să îi transmitem un mesaj domnului Ciolacu că România este pregătită. Am adus aici „Indexul egalităţii” cu cele 52 de puncte pe care noi le cerem de la clasa politică. Sunt chestiuni ce ţin de familie, de recunoaşterea egalităţii de gen, de acces la servicii publice, sănătate, educaţie şi toate acestea sunt agenda comunităţii LGBT+, mai ales în acest an atât de complicat. Pe lângă acest Index pe care i-l dăm domnului Ciolacu, am venit să îi dăm şi o cană. Avem o cană pe care noi am făcut-o care, într-o parte spune «Legea gravitaţiei înainte!» şi Legea gravitaţiei, după legalizarea parteneriatelor civile!. Ce înseamnă asta? Înseamnă că nu se schimbă absolut nimic, nici legile fizicii, nici situaţia românilor, după legalizarea parteneriatelor civile, un deziderat care ar trebui să îl pună pe domnului Ciolacu alături de partenerii lui de la socialiştii europeni”, a declarat Vlad Viski director executiv MozaiQ, duminică în faţa sediului PSD.

Acesta i-a mai adus şefului Executivului un steguleţ al comunităţii LGBT ca să îl pună în biroul lui, în contextul în care Ciolacu a precizat că are prieteni din comunitate.

„Domnul Ciolacu a spus că are prieteni din comunitatea LGBT. Şi e foarte frumos ca atunci când prietenii lui din comunitatea LGBT vin să îl viziteze acasă, să vadă acolo pe birou şi un steguleţ LGBT ca să se simtă siguri în biroul domnului Ciolacu”.

Marcel Ciolacu: „Nu sunt obtuz”

Liderul social-democraţilor a mai precizat că nu este „un om obtuz” şi nu are nicio reţinere, având prieteni care au relaţii cu un alt bărbat, însă el vorbeşte din perspectiva unui premier.

„Nu sunt un om obtuz. Eu nu am nicio reţinere. Am prieteni care au relaţii cu un alt bărbat. Nu am nicio problemă. Dar eu vorbesc acum din punct de vedere de prim-ministru”, a completat Ciolacu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net