Cataramă, despărţire în loc de nuntă


    Între ei a fost dragoste  la prima vedere
Între ei a fost dragoste la prima vedere

S-a rupt lanţul de iubire! Viorel Cataramă şi Adina Alberts s-au despărţit! Vestea i-a luat prin surprindere pe toţi apropiaţii cuplului, care se aşteptau, mai degrabă, la o nuntă, nu la o separare.

Citeşte şi:

Cataramă, maşină de 100.000 € pentru iubită

Cataramă pofteşte la tablouri de peste 75.000 de euro

Cataramă a cheltuit 25.000 $ pentru o seară la operă

Fix un an. Atât a rezistat cuplul Cataramă-Alberts. Zilele trecute, cei doi şi-au luat prin surprindere prietenii şi le-au mărturisit că nu mai sunt împreună.

În 2010, magnatul Viorel Cataramă, trecut deja printr-o despărţire, o cunoştea la petrecerea lui Dan Pascariu, un alt afacerist de top, pe chirurgul estetician al vedetelor, Adina Alberts.

A fost dragoste la prima vedere, recunoştea Cataramă. Pentru Adina Alberts, el a reuşit să slăbească nu mai puţin de 15 kg în câteva luni.

Cuplul anului 2010, aşa cum a fost supranumit, a avut mai multe escapade romantice, semn că relaţia lor mergea bine.

Weekenduri în Dubai şi Saint Moritz, acolo unde Cataramă deţine proprietăţi, apoi vacanţe exotice în Veneţia, Maldive, Tanzania şi Africa de Sud.

Cei doi au colindat aşadar lumea, să se bucure în intimitate de relaţia lor. Cei care îl cunoşteau bine, se minunau de transformarea lui Cataramă: „Parcă a întinerit. După ce că a slăbit atât, poartă şi blugi tăiaţi, ca adolescenţii. Este extrem de fericit!".

Nimeni nu cunoaşte deocamdată care au fost motivele pentru care, brusc, această relaţie s-a destrămat. Prietenii cuplului, şocaţi de veste, ştiau cu totul altceva până mai ieri: anume că Viorel Cataramă şi Adina Alberts aveau programată o vacanţă în Bora-Bora, paradisul lumii.

Ba chiar aceştia speculau că escapada îndrăgostiţilor era programată pentru sărbătorirea logodnei cuplului, dacă nu chiar o nuntă.

Viorel Cataramă, avere de 200 milioane de euro

Viorel Cataramă (55 de ani) ocupă locul 47 în topul Forbes miliardari, cu o avere estimată la 200 de milioane de euro. Are afaceri în domeniul imobiliar şi în industria mobilei. Deţine, printre altele, şi un avion privat –Jet Cesna – evaluat la 9 milioane de dolari.

Adina Alberts este chirurgul vedetelor

Adina Alberts (42 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi esteticieni de la noi. Este cunoscută drept medicul chirurg estetician al vedetelor. Ea este în Top 100 femei de succes.  Adina Alberts este proprietar si manager al CareZone Urban Spa şi CareZone Medical.

Îi iei maşina înapoi?

Click! v-a prezentat în urmă cu două săptămâni detalii despre un super cadou pe care Adina Alberts l-a primit de la iubitul ei: o maşină Aston Martin, al cărei preţ e de circa 110.000 de euro.

Oare după despărţire, exclusivista maşină va rămâne la ea sau Cataramă are planuri cu bolidul? Antecedente ar avea, având în vedere că pe vremea când era împreună cu fosta iubită, Adela Surugiu, s-a lăudat că i-a luat un avion, inscripţionat chiar cu numele ei.

După separare, miliardarul a şters şi numele „Adela" de pe avionul care, evident, a rămas la el.

S-a certat cu fosta iubită pe custodia copilului

Înainte de relaţia cu Adina, miliardarul Viorel Cataramă a fost cuplat 15 ani cu Adela Surugiu. Cei doi au împreună un băiat de 10 ani, Ştefan Tudor.

Viorel Cataramă s-a despărţit cu scandal de fosta iubită, Adela Surugiu (Foto: Mediafax)

simeon stalpnicul png

În 2009, au încheiat cu scandal relaţia, mai ales că amândoi au cerut în instanţă custodia copilului.

«Am trăit în concubinaj notoriu cu pârâtul începând din 1993 până în ianuarie 2010.Despărţirea în fapt s-a datorat atitudinii pârâtului, care de multe ori m-a agresat verbal, uneori chiar în faţa copilului.Dat fiindcă relaţia noastră de concubinaj s-a deteriorat, am hotărât, având în vedere interesul copilului, să ne despărţim, pentru ca minorul să nu suporte traume la vârsta sa.Mai mult, arăt că, după despărţirea de pârât, deşi am stabilit de comun acord ca minorul să locuiască cu mine, acest lucru nu s-a realizat în totalitate. Pârâtul a luat copilul la reşedinţa sa fără acordul meu, restrângându-mi accesul la copil, creând astfel minorului o stare de incertitudine şi o stare emoţională în plus», s-a plâns la vremea respectivă Adela Surugiu magistraţilor Judecătoriei Sectorului 2. Ulterior, cei doi au renunţat la proces şi s-au înţeles ca băiatul să stea, prin rotaţie, cu ambii părinţi.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg