Cataramă şi iubita, scandal din cauza «moştenitorului»

Ultima actualizare:
Viorel Cataramă şi Adina Alberts
Viorel Cataramă şi Adina Alberts

Împăcări, despărţiri, reîmpăcări şi acum din nou certuri! Miliardarul Viorel Cataramă şi iubita lui, medicul Adina Alberts, au găsit un nou motiv de dispută în ultima vreme. Click! a aflat, în exclusivitate, că cei doi nu se pun de acord şi pace în privinţa unui moştenitor. Adina îşi doreşte cu ardoare să devină mămică, în schimb omul de afaceri vrea să tragă cât mai mult de timp.

Sunt "experţi" în despărţiri şi împăcări, mai ceva ca-n filmele sud-americane!

După ce, la jumătatea lunii mai, Viorel Cataramă şi Adina Alberts au decis să dea o nouă şansă relaţiei lor, întreruptă pentru câteva luni, surse din anturajul cuplului au dezvăluit însă, pentru Click!, că lucrurile n-au mers chiar atât de bine între îndrăgostiţi.

Se pare că cei doi au avut în mai multe rânduri discuţii aprinse, pornite de la faptul că Adina îşi doreşte cu ardoare să devină mămică.

În schimb, omul de afaceri nu este foarte încântat de această idee şi o tot sfătuieşte pe iubita lui să amâne momentul.

Medicului estetician nu i-a picat bine această atitudine, mai ales că ştie foarte bine că relaţia cu Cataramă e destul de instabilă, având în vedere numărul despărţirilor de până acum.

În plus, frumoasa brunetă are deja 42 de ani, iar „ceasul biologic" îi transmite tot mai des „semnale" că e timpul să se grăbească pentru a deveni mămică.

„Au avut mai multe discuţii pe tema asta, ea vrea copil, el nu. Lucrurile nu stau prea bine între ei în momentul de faţă, am simţit că s-au mai răcit lucrurile", ne-a povestit o sursă din anturajul celor doi.

Adina Alberts (42 de ani), cunoscută drept esteticianul vedetelor, şi miliardarul Viorel Cataramă (56 de ani) şi-au început povestea de iubire în august 2010.

În vara anului 2011, s-au certat şi s-au despărţit, dar împăcarea a venit rapid. Totul a fost „lapte şi miere" până în decembrie 2011, când cei doi şi-au spus „adio".

Părea că despărţirea e definitivă, dar, în mai anul acesta, au fost surprinşi din nou împreună de fotoreporterii Click!, ieşind noaptea de la restaurant, unde fuseseră la ziua unui prieten.

De atunci, Adina şi Viorel au rămas împreună. Până când, nu ştie nimeni!

* Viorel Cataramă (56 de ani) pare să nu aibă nici un gând de a deveni din nou tătic. Miliardarul mai are o fată şi un băiat

* Adina Alberts (42 de ani) este proprietarul unei clinici de înfrumuseţare şi este cunoscută drept chirurgul vedetelor

O răsfaţă cu vacanţe şi cadouri scumpe

Omul de afaceri Viorel Cataramă, cu o avere estimată la circa 175 de milioane de euro, şi-a răsfăţat la greu iubita în timpul relaţiei: i-a făcut cadou un bolid Aston Martin, în valoare de circa 120.000 de euro, o plimbă cu limuzina Maybach pe care o deţine, a dus-o în vacanţe exotice.

Viorel Cataramă şi Adina Alberts
Viorel Cataramă şi Adina Alberts

Mai mult, miliardarul a cheltuit 25.000 de dolari pentru o "excursie" de doar o seară pentru a-şi duce iubita la opera din New York.

Cataramă alături  de fosta iubită,  Adela Surugiu
Cataramă alături de fosta iubită, Adela Surugiu

Omul de afaceri mai are doi copii

Viorel Cataramă mai are doi copii: o fiică din prima căsnicie, despre care nu vorbeşte deloc, şi un băiat de 12 ani, Ştefan, cu fosta iubită, Adela Surugiu.

Miliardarul şi blondina s-au despărţit după 15 ani de relaţie.

Cataramă alături de fosta iubită, Adela Surugiu


    Cataramă alături  de fosta iubită,  Adela Surugiu
Cataramă alături de fosta iubită, Adela Surugiu

Cataramă a obţinut în instanţă custodia băiatului, însă a ajuns la o înţelegere cu fosta iubită şi amândoi îşi îndeplinesc cu seriozitate rolul de părinţi: mama îl poate lua pe Ştefan oricând doreşte şi poate pleca împreună cu el în vacanţe şi weekenduri.

Cât despre fiica din prima căsnicie, miliardarul nu vorbeşte deloc în public despre ea.

Fotografii cu fata, care este studentă în Anglia, au apărut în urmă cu câţiva ani în presa centrală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pasaj Oradea PNRR jpg
cheddar freepik jpg
presedinte indonezia motan bobby jpg
sfecla rosie jpg
caruta  jpg
Job jpg
cale ferata jpg
coacaze negre sirop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net