Ce spune mama Luizei Melencu, la cinci ani de la dispariția fiicei sale: „O să mor și nu o să o mai văd!”

#Exclusiv Click!

În urmă cu cinci ani, un bărbat din Caracal, pe numele său Gheorghe Dincă, reușea să șocheze o țară întreagă. Și asta deoarece, bărbatul cu vârsta de peste 60 de ani, declara în fața organelor de lege, pe atunci, că după ce le-a luat la ocazie pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, le-a ucis cu bestialitate și le-a aruncat resturile corpului într-o lizieră. Astfel că, în urma celor întâmplate „monstrul”, din Caracal este acum după gratii, condamnat la 30 de ani de închisoare cu executare pentru omor calificat, trafic de persoane şi alte infracţiuni în cazul dispariţiei celor două adolescente.

Contactată de Click!, Monica Melencu, mama Luizei Melencu, una dintre tinerele dispărute fără urmă, ne-a mărturisit că nu crede nici în ziua de astăzi că fiica sa este moartă. Ba mai mult, ea trăiește cu speranța că într-o zi o să vină acasă.

„Eu îmi mențin părerea și anume că ne-au indus în eroare cei de sus cu privire la acest caz. Luiza nu este moartă. Noi (familia – n.r) nu credem așa ceva. Eu cred că o să vină acea zi când fata mea o să vină acasă, dar nu cred că o să o mai prind eu.

 Ea acum este traficată, este tânără, și are nevoie de ea, dar după ce o să îi treacă anii, nu o să mai aibă nevoie de ea și o să o elimine. Eu și acum aș vrea să vină acasă, dar nu cred că o să se întâmple minunea asta. O să mor și nu o să o mai văd. Părerea mea este că Dincă a fost o rotiță dintr-un angrenaj”, a declarat pentru Click!, Monica Melencu.

Click! spune

Gheorghe Dincă a șocat pe toată lumea, în urmă cu cinci ani, după ce s-a aflat că a traficat, a violat, a omorât și a profanat cadavrele Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu. Astfel că, în urma celor petrecute, a fost condamnat inițial de către magistrați la 83 de ani de închisoare, pentru infracțiunile pe care le-a înfăptuit, însă s-a stabilit, într-un final, ca acesta să săvârșească doar 30 de ani după gratii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net