Cine sunt băieţii răi din showbizul românesc?

Aşa cum americanii au cazurile lor penale, nici România nu a rămas în urmă la acest capitol. Majoritatea, băieţi de cartier ajunşi vedete, căliţi cu „viaţa grea", nu par să fi uitat obiceiurile cu care au crescut, relatează adevarul.

Vineri, cântăreţul Mădălin Drăgan, cunoscut drept Shobby, component al trupei Codul Penal, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a provocat un accident rutier în urma căruia o femeie însărcinată şi-a pierdut viaţa. Mai mult, tânărul conducea sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea o alcoolemie de 2 la mie. În urma accidentului a mai fost rănită o femeie. Mai mult, cântăreţul a încercat să părăsească locul faptei, dar a fost oprit de un martor.

Shobby de la Codu Penal a fost arestat după ce a omorât o femeie!

Beat-criţă, rapperul Shobby a omorât o femeie însărcinată

Unul dintre cei mai vechi este hip-hop-erul Tudor Sişu. Acesta a stat în ultimii zece ani mai mult în închisoare din cauza traficului cu droguri. În 2006, împreună cu alte 15 persoane au fost acuzaţi că au distribuit aproximativ 40 de kilograme de heroină. În acelaşi an a fost dispusă urmărirea penală şi, potrivit Mediafax, i-au fost interzise unele drepturi.

Sişu mai fusese închis şi în 2003, după ce poliţia i-a făcut o percheziţie în apartamentul său din Târgovişte şi au fost găsite droguri. Însă Sişu nu s-a învăţat minte. În 2009, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism din Ploieşti a dispus urmărirea penală a cântăreţului într-un dosar pentru cultivarea, producerea, cumpărarea sau deţinerea unor droguri de mare risc. La începutul acestui an Tudor Sişu a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Un alt cântăreţ care are probleme cu legea este şi Vlad Irimia, cunoscut publicului drept Tataee de la BUG Mafia. Cântăreţul a primit recent şase luni de închisoare cu suspendare, după ce în 2008 a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale.Tataee de la BUG Mafia, condamnat la 6 luni închisoare cu suspendare

Pe lângă cele şase luni de închisoare cu suspendare, Tataee a mai fost nevoit să plătească 15.000 de lei, daune morale, şi 491 de euro, daune materiale.

Cântăreţul Florin Chilian nu se numără printre „băieţii de cartier", dar este unul dintre băieţii „răi". El a fost condamnat în iunie 2010 la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare, după ce în 2006 a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a făcut un accident. În plus, fosta sa iubită, cântăreaţa Ana Maria Georgescu, a depus mărturie în cadrul procesului că artistul ar fi bătut-o de mai multe ori. Avocatul lui Chilian a cerut achitarea acestuia, pledând pentru o amendă. Avocatul a susţinut că artistul nu a condus maşina, ci că i-ar fi fost furată din faţa hotelului unde era cazat.

Chilian, condamnat: «M-a dat cu capul de bordură»

Florin Chilian: «Evident că sunt violent!»

Canabis crescut în curtea casei

Interpretul de muzică hip-hop, Cristian Ionaşcu, cunoscut sub numele de Gigis, care a colaborat cu trupa La Familia, a fost acuzat în 2009 de trafic de droguri şi deţinere de droguri de risc pentru consumul propriu. Procurorii DIICOT au descoperit că hip-hoperul cultiva canabis în curtea tatălui său. Înainte să fie prins, cântăreţul participase alături de Puya la o campanie antidrog, „Învaţă să alegi".

Citeşte pe adevarul.ro care sunt artiştii penali de peste ocean

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
shakira frauda gettyimages 492044333 jpeg
imelda staunton netflix jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg