Claudiu Niculescu dă «haitei»de mâncare!

Ultima actualizare:

"Câinii" au intrat pe teren cu moralul la pământ, iar înjurăturile suporterilor n-au făcut altceva decât să le îngroape şi mai mult pshicul.

Rapidiştii atât au aşteptat. Veniţi după o săptămână în care nu i-a deranjat nimeni, oamenii lui Manea au alergat din start şi, în minutul trei, Ioniţă a marcat de la nivelul gazonului, profitând de o neînţelegere între portarul Curcă şi Moţi. Apoi, giuleştenii s-au băgat "la cutie".

Au aşteptat replica lui Dinamo, dar Niculescu şi Adrian Cristea n-au găsit golul.

La pauză, cuplul Dinu-Ţălnar l-a înlocuit pe Tamaş cu Goian şi Dinamo s-a mai dezemticit. A rezolvat relativ repede problemele din apărare şi a aruncat mingea în faţă.

Acolo, "ghinion de neşansă"! Niculescu a dat cu "capul" în bară, Andrei Cristea n-a băgat-o în aţe nici cu poarta goală, iar Bornescu şi-a găsit tocmai în faţa "câinilor" flămânzi după reabilitare, să facă cel mai bun meci al său de când a venit în Giuleşti.

Până în ultimul minut de joc, când Claudiu Niculescu a demonstrat că încă n-a venit momentul retragerii şi a înscris cu un şut sec din marginea careului.

Cristi Borcea, acţionar Dinamo: "La ultima fază, arbitrul a întrerupt jocul. Trebuia să dea penalty la intervenţia lui Iencsi. Am mai avut penalty şi la intervenţia asupra lui Torje. N-am fost la meci pentru că sunt în continuare foarte supărat".

Vasile Turcu, acţionar Dinamo: "Cu un ochi plâng, cu unul râd. Am atacat, am avut ocazii, i-am spus şi lui Copos că e norocos. Am văzut o altă atitudine. Mă bucur că Niculescu a marcat, are experienţă şi ne-a ajutat de fiecare dată!"

Nicolae Badea, acţionar Dinamo: "Am întâlnit o echipă jalnică, venită să facă antijoc. Am avut şi două faze la care probabil trebuia să se dea penalty. Copos era fericit la final, pentru că egalul l-a salvat de plata unei prime către jucătorii lui".

Tamaş, suspectat că ar fi băut în cantonament

"Gurile rele" din Şoseaua Ştefan cel Mare explică evoluţia extrem de proastă a lui Gabi Tamaş pe seama faptului că ar fi petrecut cu o seară înainte de meci chiar în cantonamentul echipei. Antrenorul Cornel Ţălnar a spus că l-a schimbat la pauză pentru că fundaşul i-a mărturisit că se simte foarte rău, şi nu pentru că ar fi greşit la golul rapidiştilor. În schimb, preşedintele Nicolae Badea l-a făcut praf pe Tamaş.

"La golul Rapidului a greşit fundaşul nostru central dreapta, nu mai ştiu cum îl cheamă şi nici nu o să îmi mai amintesc vreodată".

Giani Kiriţă a venit cu fiul său la meci şi a salutat peluza ocupată de "câini" înainte de start.

Ionel Ganea a stat pe banca lui Dinamo pentru prima dată în calitate de antrenor secund.

Ema Dolha a răcit cu o zi înainte de meci şi nu a mai fost reţinut în lot. Rezerva lui Curcă a fost Matache.

Nae Manea a aliniat acelaşi 11 ca la meciul cu Oţelul, câştigat de giuleşteni cu 3-0.

Atacantul dinamovist Alexe s-a lovit grav la gleznă în minutul 9 al jocului şi nu a mai putut continua partida. Locul său a fost luat de Claudiu Niculescu.

Banner Dinamo: Membrii PCH şi-au luat un nou aparat, staţi drepţi, zâmbiţi, să iasă totul minunat. Banner Rapid: Frustrarea de azi e într-un aparat, din păcate filmul vostru e voalat.

Adrian Cristea a fost căpitanul lui Dinamo în partida de aseară .

Un telefon a fost aruncat din tribună în minutul 49 şi arbitrul a oprit meciul pentru a-i prezenta observatorului federal obiectul care zburase spre teren dinspre galeria dinamovistă.

5 suporteri rapidişti au fost prinşi la intrarea în stadion cu petarde în chiloţi.

Copos a venit la meci cu o duba de la Crowne Plaza pe care o conducea el...

Din maşină s-au dat jos o grămadă de copii. L-au luat la mişto apoi suporterii lui Dinamo..."Aţi venit ca ţiganii cu căruţa", iar Copos şi-a pus fularul la gât şi le-a zis: "Vorbim după meci!"

Daniel Niculae nu şi-a uitat foştii coechipieri. Atacantul lui Auxerre, venit în ţară pentru meciul amical al echipei naţionale împotriva selecţionatei Poloniei, a mers aseară în Şoseaua Ştefan cel Mare şi a urmărit partida din mijlocul galeriei giuleştene.

"Îmi doresc ca Rapidul să ia titlul în acest sezon", a mărturisit fotbalistul, care a preferat să stea alături de suporteri, decât în tribuna oficială a stadionului din "Groapă".

Daniel Niculae a stat în mijlocul galeriei rapidiste

image

Ioniţă a marcat cel mai important gol al carierei lui

image

Banca dinamoviştilor a cedat pe parcursul primei reprize

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
colin farrell transformare jpg
planseul de la unirii jpg
shutterstock 1195754011 scaled jpg
Captură de ecran din 2024 09 19 la 12 02 07 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net