Concedieri masive la TVR? Ce spune preşedintele înterimar al televiziunii publice

wpid televiziunea romana2 jpeg
Televiziunea română

Se pare că postul public de televiziune nu a reuşit să-şi rezolve problemele financiare, astfel că urmează să fie pus în scenă un scenario apocalyptic: "TVR va intra în insolvenţă pe 14 aprilie şi se prefugurează disponibilizări masive", potrivit ZiaruluiRing.ro. Preşedintele interimar al TVR, Stelian Tănase nu neagă problemele cu care se confruntă televiziunea, însă spune că nu poate fi vorba despre disponibilizări masive.

Conform ZiaruluiRing.ro, postul naţional de televiziune urmează să intre în insolvenţă în 14 aprilie, după care vor urma concedieri masive. Preşedintele interimar al TVR, Stelian Tănase nu elimină variant insolvenţei şi nici pe cea a concedierilor, însă spune că nu se pune problema unor disponibilizări masive.

"Este o delaţiune care se face în acest moment. Şi aşa avem destule probleme ca să mai creăm astfel de discuţii. Dacă se va hotărî că TVR va intra în insolvenţă, primul lucru care se va face este ca un organism să vină cu un plan de restructurare, o reorganizare, care ne va spune ce putem face în privinţa personalului, a producţiei. În acest moment, nu avem o astfel de evaluare. Putem vorbi abia în momentul în care va exista o decizie a guvernului de insolvenţă, după care va urma o perioadă de evaluare, o strategie şi de abia atunci vom putea lua o decizie. Eu nu am cifre acum şi nici nu ştiu ce plan se va aplica", a declarat preşedintele TVR pentru ZiarulRing.ro.

Chiar şi Mădălin Voicu, implicat în proiectele TVR, a confirmat varianta insolvenţei şi zvonurile care circulă. Panica în rândul angajaţilor pare să fie justificată, dar până când Executivul nu va decide insolvenţa, nu se pot lua decizii.

"Nu ştiu ce va decide guvernul, o variantă pentru a putea fi salvată televiziunea este insolvenţa. În cazul în care se va întâmpla asta, se pot face tot felul de restructurări", a mărturisit, pentru ZiarulRing.ro, Mădălin Voicu.

colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
FotoJet jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg