Crimă oribilă la Satu Mare. O femeie psiholog, ucisă de zugravul care îi lucra în apartament

Ultima actualizare:

Crima a avut loc într-un cartier din Satu Mare, sâmbătă după-amiază. O femeie de 48 de ani, psiholog, a fost ucisă de zugravul pe care îl angajase pentru a-i renova apartamentul. Pentru că femeia a fost nemulțumită la finalul lucrărilor, bărbatul a apucat un cuter și i-a tăiat gâtul. Meșterul a sunat la 112 și a încercat să mintă autoritățile spunând că el a găsit-o pe victimă.

politie jpg

Femeia a fost găsită în propriul apartament într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. Cel care a sunat la 112 a fost chiar zugravul, dar n u pentru a-și m ărturisi fapta. El a spus că, vecin fiind cu victima, a trecut pe la ea și a găsit-o moartă.

Cum s-a ajuns la crimă

Femeia l-a angajat pe bărbat pentru a-i renova apartamentul, rămas gol după ce mama ei a decedat. Nu era prima oară când apela la serviciile lui. Același lucru făcuse și în urmă cu cinci ani, când femeia a fost mulțumită de lucrări.

De data aceasta situația a fost diferită. Femeia i-a reproșat meșterului că nu și-a făcut bine treaba și i-ar fi cerut banii înapoi. Meșterul criminal a refuzat să îi dea banii, iar atunci victima a spus că îl va acționa în judecată pentru a-și recupera prejudiciul. Acela a fost momentul (sâmbătă, ora 17.20) în care criminalul a cedat psihic, a pus mâna pe un cuțit utilitar (cuter) și i-a tăiat gâtul, lăsând-o într-o baltă de sânge, relatează Presa SM.

image

Agresorul a încercat să îi conducă pe polițiști pe o pistă falsă

Bărbatul, care are aproximativ 40 de ani, a sesizat Poliția în jurul orei 18.45 spunând că a găsit-o pe vecina lui cu gâtul tăiat. Bărbatul locuiește în apropiere și a spus că obișnuiește ca împreună cu soția lui să o viziteze pe pe vecina lui.

Minciuna a fost repede descoperită după ce mai mulți locatari au declarat anchetatorilor că au auzit-o pe femeie țipând. Striga „lasă-mă!, lasă-mă!”.

De altfel, pe parcursul cercetărilor, bărbatul a afișat o stare de nervozitate excesivă, la fel și soția lui, potrivit datelor PresaSM, strânse chiar de la fața locului.

Bărbatul a mărturisit până la urmă ce s-a întâmplat și că el i-a lujat viața femeii. El a fost arestat pentru 24 de ore, urmând să fie dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă.

Femeia psiholog ucisă a avut o viață grea

În vârstă de 48 de ani, femeia ucisă a avut o viață marcată de tragedii. a terminat facultatea de psihologie cu medii de zece și avea în față un viitor promițător, colaborând cu unii dintre cei mai importanți medici din Satu Mare, conform informațiilor PresaSM.

image

În anul 2013, fratele său s-a sinucis prin spânzurare în același apartament. Tatăl său a murit la scurt timp, iar mama sătmărencei ucise a decedat în acest an, rămânând singură.

Cel mai probabil că din cauza acestor drame a ales să ducă o viață retrasă, au declarat vecinii femeii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net