Ultimele cuvinte alei tinerei ucise în Grădina Botanică: „Are...”

Ultima actualizare:

Crima din Craiova a șocat întreaga țară, și noi detalii din cadrul anchetei ies acum la iveală. Meliss, minora în vârstă de 14 ani, care a fost ucisă cu sânge rece în plină zi, cu ultimele puteri a sunat la 112. Care au fost ultimele cuvinte ale acesteia.

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Grădina Botanică
Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Grădina Botanică

După ce a fost înjunghiată de un elev al Liceului Militar Tudor Vladimirescu din Craiova, în speranța de a-și salva viața, Meliss și-a găsit ultimele puteri pentru a suna la 112 și a cere ajutor. Operatorul nu a putut finaliza convorbirea, întrucât adolescenta nu mai putea vorbi. Ulterior, un al doilea apel la 112 venea din partea unui bărbat care anunța autoritățile că a găsit un tânăr și o tânără zăcând într-o baltă de sânge.

IPJ Dolj a ascuns apelul la 112 al Melisei

Potrivit informațiilor oferite de primul comunicat de presă al IPJ Dolj în cazul crimei din Grădina Botanică, alerta a fost dată de către un bărbat care i-a descoperit pe cei doi tineri zăcând într-o baltă de sânge.

„În această după-amiază (marți, 27.06.2023 - n.r.),  în jurul orelor 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate", a fost transmisă prima informație pe grupul de presă, potrivit Adevărul

Totuși, abia după trei zile de la comiterea crimei, aflăm că Meliss a fost cea care a efectuat primul apel la 112. Tânăra văzuse cum prietenul ei era înjunghiat, a început să strige după ajutor, dar probabil a fost prinsă și înjunghiată. Aflată într-o baltă de sânge, cu ultimele puteri, Meliss a sunat la 112.

Minora avea gura plină de sânge și vorbea extrem de greu. Se pare că operatorul nu i-ar fi înțeles bine numele, însă singurele ei cuvinte au fost: „Are fața acoperită”.

Apelul lui Meliss la 112 a fost efectuat la ora 16:03, urmând ca cel de-al doilea apel, al trecătorului, să fie la ora 16:05. Inițial, bărbatul l-a văzut prima dată pe Emi, băiatul înjunghiat, apoi pe Meliss, urmând ca mai apoi să urmeze și alte apeluri la 112.

Medicii au încercat să o resusciteze pe tânără, însă în zadar, urmând ca la ora 16:50 să fie declarat decesul.

În tot acest timp, oamenii legii au reușit să-l prindă pe criminal, un băiat de doar 17 ani, fiu de polițist și elev al Liceului Militar Tudor Vladimirescu din Craiova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net