Criminala de la Mangalia, mărturisire de după gratii. Ce a cerut la expirarea măsurii arestului preventiv

Ultima actualizare:

Loredana, fata de 18 ani, care și-a ucis cu bestialiatte cea mai bună prietenă, apoi i-a transportat trupul într-o valiză, a cerut prin avocatul ei să rămână în continuare în arest. Măsura arestului preventiv de 30 de zile a expirat, iar avocatul care o reprezintă a spus instanței că Loredana cere chiar ea să rămână în continuare după gratii. Fata a spus și de ce.

alina loredana jpg

„Sunt un pericol public”

Loredana Atănăsoaie se află în arest preventiv de la începutul lunii august. La câteva ore după ce și-a ucis cea mai buna prietenă într-o cameră de hotel din Saturn, acolo unde cele două fete lucrau ca sezoniere, ea a fost încarcerată. În tot acest timp, ea și-a recunoscut vina. La expirarea măsurii de arest preventiv de 30 de zile, ea a cerut să rămână după gratii. Potrivit avocatului ei, ea a mai spus că cere prelungirea măsurii preventive pentru că poate fi „un pericol public” dacă ar fi lăsată în libertate.

Loredana a cerut ea să rămână după gratii pentru că nu consideră că trebuie să fie păsă în libertate raportat la cele întâmplate şi prezintă un pericol pentru ordinea publică”, a declarat avocatul care o reprezintă.

„Se așteaptă la cea mai aspră pedeapsă”

Tânăra, care a îngrozit o țară întreagă prin fapta ei, spune că regretă ce a făcut și că urmare a crimei comise se așteaptă să primească cea mai severă pedeapsă.

„Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată. În condiţiile în care în cadrarea juridică este de la 10, 20 de ani se aşteaptă să primească cea mai severă măsură adică o pedeapsă de 20 de ani”, a mai spus Cristian Ion, avocatul Loredanei.

Loredana și Alina erau prietene de la grădiniță

Alina a fost ucisă în noaptea de 5 spre 6 august. Loredana a înjunghiat-o, a privit-o în timp ce fata își dădea ultima suflare, apoi i-a băgat trupul fără viață într-o valiză. Cu un taxi, criminala a ajuns într-un parc din Mangalia, unde a abandonat trupul sub o bancă.

A încercat să șteargă urmele crimei, însă polițiștii au ajuns foarte repede la ea. Loredana Atănăsoaie și-a recunoscut imediat fapta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net