Diaconescu, greu se mai parchează un Rolls!

Ultima actualizare:

    Un bărbat s-a oferit să-l ajute pe Dan Diaconescu să-şi parcheze  maşina, aşa că timp de 20 de  minute a dat din mâini când la  stânga, când la dreapta
Un bărbat s-a oferit să-l ajute pe Dan Diaconescu să-şi parcheze maşina, aşa că timp de 20 de minute a dat din mâini când la stânga, când la dreapta

O limuzină de lux presupune adevărate sacrificii. De acest lucru s-a convins pe pielea lui patronul OTV, Dan Diaconescu, pe care l-au trecut toate apele în încercarea de a-şi parca insistent Rolls-Royce-ul chiar şi într-un loc unde indicatorul de circulaţie interzice staţionarea.

Dan Diaconescu nu stă prea bine la capitolul parcări. Ori e de vină maşina, care se dovedeşte prea mare pentru el şi care are la activ deja câteva zgârieturi pe bara din spate, ori patronul OTV mai are nevoie de ajutor pentru a-şi definitiva abilităţile de şofer.

Zilele trecute, Diaconescu a fost surprins de fotoreporterii "Star" pe una dintre străduţele înguste ale Bucureştiului, cum a petrecut la volan nu mai puţin de 20 de minute ca să-şi parcheze Rolls-Royce.

Cu zâmbetul caracteristic pe buze, bossul OTV a tras de volanul maşinii, mai să-l scoată de la locul lui

simeon stalpnicul png

Intenţia vădită a vedetei tv a fost să-şi lase autoturismul cu bună ştiinţă într-un loc unde era amplasat un semn care interzice staţionarea.

Patronul OTV nu a fost intimidat nici de plăcuţa adiţională de sub semnul de circulaţie care îl avertiza că i se pot bloca roţile bolidului de fiţe dacă insistă să îl lase acolo, ba chiar mai mult riscă o amendă şi puncte de penalizare.

Văzând că se descurcă cu greu, un bărbat s-a oferit să-l dirijeze pe Diaconescu, chiar şi în schimbul unui simplu "mulţumesc".

După câteva manevre, realizatorul tv a reuşit să-şi parcheze într-un final fericit limuzina, fără să o lovească.

Citeşte şi:

Dan Diaconescu: "Părinţilor le-am luat televizoare în fiecare cameră"

Dan Diaconescu: ''Bianca Drăguşanu e la fel ca Magda Ciumac''

Bara de protecţie a luxosului Rolls Royce al lui Diaconescu e dovada  clară că vedeta tv a avut  incidente în traficul aglomerat  al Capitalei.E plină de zgârieturi

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net