Dinu Gheorghe: «Patronul nu intră în vestiar!»

Click: Are vreo însemnătate deosebită partida cu Steaua?Dinu Gheorghe: Nici vorbă de aşa ceva. E un meci de campionat, obişnuit, în care, ce-i drept, trebuie să demonstrăm că ne merităm locul în clasament. În rest, nu mă interesează discuţiile despre oferta pe care am avut-o sau despre eventualele plecări ale lui Roman şi Sburlea. Atât eu, cât şi cei doi, rămânem la Braşov

Suporterii stelişti au acuzat preţurile cam piperate ale biletelor...Nu e mult 40 de lei pentru un bilet?Preţurile sunt cele care ar trebui să fie la un meci cu Steaua. Ei au mulţi suporteri la Braşov, însă sper ca lumea să vină să ne vadă pe noi. Sunt convins că stadionul va fi plin.

Despre scandalurile din Ghencea ce spuneţi? Patronul intră şi la Braşov în vestiar?Nu e problema mea ce se întâmplă acolo. Eu mai intru în vestiar la pauză, pentru că simt nevoia să ajut echipa, să îi încurajez pe băieţi, în nici un caz nu-i cert. Nici patronul Ioan Neculaie nu prea vine la vestiar. De când sunt eu la echipă a venit de vreo 3 ori. Atunci ne-a cerut voie să intre pentru a-i felicita pe jucători.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg