Doina Levintza strânge bani pentru oamenii grav bolnavi. Cele mai în vogă vedete s-au alăturat campaniei


    Doina Levintza (Foto arhivă)
Doina Levintza (Foto arhivă)

Primăvara aceasta, Plaza România îşi întâmpină vizitatorii cu noile colecţii de primavară-vară, precum şi cu o serie de evenimente şi activităţi speciale la care vor lua parte atât cei pasionaţi de shopping, cât şi cele mai sonore nume din showbiz.

Astfel, în data de 20 martie orele 19:00, Plaza România va fi gazda celui mai important show de modă al anului şi va dona suma de 10.000 euro către HOSPICE Casa Speranţei, sustinând în felul acesta, eforturile de strângere de fonduri şi promovare a serviciilor HOSPICE.

Cele mai cunoscute vedete ale momentului: Ilinca Vandici, Diana Dumitrescu, Ruby, Lora, Crina Abrudan, Anca Serea, Nicolle Stanese, Daiana Anghel, Elena de la Mandinga, Marina Dina, Roxana Ciuhulescu, Ruxandra Bar se vor alătura acestei cauze nobile şi vor susţine, alături de Plaza România, organizaţia de caritate HOSPICE Casa Speranţei.

Cătălin Botezatu, Doina Levintza, Rhea Costa și multi altii, si-au manifestat de asemenea suportul prin creatiile oferite în cadrul acestui fashion show.

Vedetele invitate îşi vor oferi suportul în mod gratuit şi vor defila pentru cauza celor care suferă de boli incurabile, pentru creşterea calităţii vieţii şi pentru cei care au nevoie de îngrijire paliativă.

"Am decis să susţinem această cauză nobilă pentru a crea un ecou în rândul oamenilor, pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii celor aflaţi în nevoie, încurajându-i totodata și pe alții să urmeze acest exemplu. Ne dorim sa fim alături de semeni şi credem că putem schimba lucrurile în bine, în mod direct sau indirect - aceasta fiind atitudinea care reflectă în mare măsură valorile interne ale companiei noastre", spune Răzvan Gaiţă, General Manager Anchor Grup S.A.

"La HOSPICE Casa Speranţei tratăm pacienţii aşa cum am vrea noi inşine să fim trataţi. Facem tot ce ne stă în putere pentru ca ei să se bucure cât mai mult de timpul rămas, pentru că nu încetăm să credem că ultimele lor zile ar putea fi cele mai bune. Cu toate că boala nu mai răspunde la tratament, starea bolnavului poate fi ameliorată prin controlul simptomelor, prin alinarea durerii, consiliere, servicii de asistenţă socială sau consiliere spirituală. În plus, în îngrijirea paliativă, bolnavul este cel mai important, drept pentru care nicio decizie medicală nu se ia fără consimţământul său", afirmă Alexandru Pădureanu, CEO Hospice Casa Speranţei.

mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
foto1 la sfinxB jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO