Doliu în teatrul românesc! A murit Rareș Ioan Stoica, fostul soț al Manuelei Hărăbor

Este doliu în lumea teatrului românesc. Actorul Rareș Ioan Stoica s-a stins din viața la doar 54 de ani, în seara zilei de 27 decembrie 2023. Acesta a fost partenerul de viață al actriței Manuela Hărăbor. Iată cine a făcut tristul anunț.

Actorul Rareș Ioan Stoica s-a stins din viața la doar 54 de ani
Actorul Rareș Ioan Stoica s-a stins din viața la doar 54 de ani

Actorul Rareș Ioan Stoica s-a stins din viața la doar 54 de ani 

Actorul Rareș Ioan Stoica a avut colaborări notabile cu Teatrul Nottara, Teatrul Godot și Teatrul Mic. În trecut, și-a desfășurat activitatea la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași – secția Suceava. Absolvent al Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale, Rareș Ioan Stoica și-a pus amprenta asupra scenei artistice. În plus acesta a colaborat și în calitate de voice-over la Kanal D, timp de 4 ani de zile.

Cel care a dat vestea tristă este Iulian Capsali. Acesta a transmis pe platformele de socializare un mesaj prin care aduce la cunoștință dispariția actorului Rareș Ioan Stoica. Legați de numeroase amintiri, acesta a postat un mesaj emoționant.

„Aflu cu tristețe că aseară a plecat la Domnul actorul Rareș Ioan Stoica. De el mă leagă multe amintiri din anii zbuciumați ’90, când eram împreună tovarăși în Liga Studenților din România. Un bărbat frumos cu un suflet sensibil și neliniștit, mereu în căutarea unui sens pe care nu-l descoperea în acest spațiu finit. Sper ca să-i dea Dumnezeu liniștea pe care nu și-a găsit-o aici… Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în Împărăția Sa!

PS. Rog preoții și ieromonahii care citesc aceste rânduri să-l pomenească la Sfânta Liturghie în zilele următoare”, este mesajul notat de Iulian Capsali pe pagina sa de Facebook.

Actorul a fost căsătorit cu Manuela Hărăbor

Actorul a fost căsătorit cu actrița Manuela Hărăbor. Cei doi și-au unit destinele în iunie 2012, însă la ceva vreme s-au despărțit. S-au iubit cu patos, dar iată că au ales să meargă pe drumuri diferite. Rareș Ioan Stoica a fost foarte grijuliu cu ea și cu fiul ei, pe care l-a tratat ca fiind al său. Totuși, se pare că, în ultimele luni de relație, lucrurile nu au mai stat astfel.

Nu mai sunt împreună de câteva luni bune. El nu a mai vrut să fie cu ea, se pare din cauza faptului că Manuela îi dă mai multă atenţie băiatului ei. Acum, Rareş este singur şi disponibil”, spunea o sursă apropiată a cuplului pentru Click!, în urmă cu câțiva ani.

Actorul a fost căsătorit și cu actrița Crenguța Hariton și au divorțat în anul 2002. Cei doi au o fată împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mario iorgulescu jpg
politist1 jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
ambulanta elevi pexels jpg
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net