Duster, interior de Logan, dar cu piele şi mahon!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cu toate că mai sunt luni bune până la lansarea oficială de la Geneva, Dacia îşi duce Dusterul prin reprezentanţele din ţară.

După luni întregi de secret, iată că Duster a fost dezvăluit complet, ba chiar cei de la Dacia au adus câteva maşini pe care le-au prezentat angajaţilor.

Chiar şi cei care au desenat mare parte din maşină, de la centrul de design Renault România, au primit în dar un „jeep" ţinut în secret la subsolul clădirii, doar pentru ochii lor. Pasionaţii Dacia, nerăbdători până la lansarea oficială de la începutul anului viitor, au fost mult mai vigilenţi şi au surprins „jeep-ul" Duster în hainele de zi cu zi.

Duster face senzaţie pe zăpadă

Expus în faţa unei reprezentanţe Dacia, un Duster alb a fost admirat de câţiva iubitori ai mărcii autohtone, care au putut vedea în premieră noutăţile. Chiar dacă interiorul nu este departe de fraţii Logan şi Sandero, Duster are destule schimbări. Scaunele şi volanul, nou în gamă, sunt îmbrăcate în piele, iar bordul este „împopoţonat" cu o imitaţie de mahon lucios.

Vezi aici GALERIE FOTO cu Duste, adaptat pentru curse

Casetofonul a fost înlocuit cu unul de provenienţă Sony, cu comandă prin satelit, care îl ţine conectat la sistemul InfoTrafic.

La capitolul butoane, pentru prima oară în istorie pe un model Dacia, este prezentă „rotiţa" pentru cuplarea electronică a tracţiunii, preluată de la fratele Nissan Qashqai.

Butonul va fi valabil doar pentru versiunea 4x4 şi-i va permite şoferului să aleagă electronic modul de tracţiune: Auto, punţile trag fiecare în funcţie de aderenţă, Lock, tracţiunea este repartizată 50% pe faţă şi 50% pe spate, şi 4x2, când roţile din faţă au 100% din tracţiune.

Citeşte şiCe parere au strainii despre noul SUV Dacia DusterDacia 4x4 vine în trei motorizări El e primul român care a mers cu Dacia 4x4!Iată Dacia 4x4, în cursa pe gheaţăFOTO Noua Dacia Duster, pozele oficialeJeep-ul Dacia are interior de Logan

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net