EBa d─â sandvi┼čuri ┼či bani la cer┼četori - FOTO

image
EBa ├«i d─â b─âtr├ónului un sandvi┼č ┼či c├óteva bancnote (Fotografii: Alex Muscaliu)

┼óine la siluet─â, dar este ┼či mare fan fast-food. Pentru un meniu pe cinste, sau doar pentru un suc, EBA trece destul de des pragul McDonalds-urilor. C├ónd cump─âr─â prea multe, ├«mparte cer┼četorilor.

Face sport, merge la sal─â ┼či e client─â fidel─â a saloanelor de ├«nfrumuse┼úare. Totul pentru siluet─â! Surprinz─âtor, nu ┼úine diet─â ┼či ├«┼či face poftele la Mac. Fiica cea mic─â a pre┼čedintelui a fost surprins─â ├«ntr-o zon─â select─â din Capital─â, c├ónd ie┼čea de la McDonalds cu punga plin─â de bun─ât─â┼úi.

Nu a cump─ârat doar pentru ea, c─âci, la plecare, EBA a oprit bolidul Range Rover ┼či a oferit un sandvi┼č unui nevoia┼č ┼či ceva b─ânu┼úi. F─âr─â a a┼čtepta mul┼úumiri din partea b─ârbatului, a demarat ├«n tromb─â spre o croitorie din zona Eminescu.

Dup─â o ┼čedin┼ú─â de 20 de minute, timp ├«n care ┼či-a asigurat garderoba de var─â, ea a pornit spre Doroban┼úi. Nu la vreo teras─â de fi┼úe, ci la salonului de ├«nfrumuse┼úare al Mihaelei Borcea.

simeon stalpnicul png

Se m─ârit─â la toamn─â

De┼či pare o etern─â b├órf─â, Elena se va c─âs─âtori la toamn─â. Mezina pre┼čedintelui ├«┼či va uni destinele cu Bogdan Ionescu, alias Syda, cu care formeaz─â un cuplu de doi ani.

simeon stalpnicul png

De altfel cei doi locuiesc deja ├«mpreun─â at├ót la Bucure┼čti c├ót ┼či la Paris unde Bogdan are un apartament cump─ârat de p─ârin┼úii lui. ├Än ceea ce prive┼čte nunta celor doi, apropia┼úi ai familiei B─âsescu ne-au spus c─â, deja, socru mic a f─âcut c├óteva invita┼úii printre prieteni.

Maria B─âsescu hr─âne┼čte animalele

Pasionat─â de c─âl─ârie, Maria B─âsescu nu pierde niciodat─â ocazia de a vizita hergheliile din preajma Capitalei. So┼úia pre┼čedintelui a fost ┼či weekend-ul trecut la centrul de echita┼úie din B─âneasa, unde a petrecut c├óteva ore. Dup─â ce a r─âsf─â┼úat caii cu mere ┼či morcovi, a dat de m├óncare ┼či la c├óinii aciua┼úi ├«n incinta hergheliei.

Shakira ┼či Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan