EBa dă sandvişuri şi bani la cerşetori - FOTO

image
EBa îi dă bătrânului un sandviş şi câteva bancnote (Fotografii: Alex Muscaliu)

Ţine la siluetă, dar este şi mare fan fast-food. Pentru un meniu pe cinste, sau doar pentru un suc, EBA trece destul de des pragul McDonalds-urilor. Când cumpără prea multe, împarte cerşetorilor.

Face sport, merge la sală şi e clientă fidelă a saloanelor de înfrumuseţare. Totul pentru siluetă! Surprinzător, nu ţine dietă şi îşi face poftele la Mac. Fiica cea mică a preşedintelui a fost surprinsă într-o zonă selectă din Capitală, când ieşea de la McDonalds cu punga plină de bunătăţi.

Nu a cumpărat doar pentru ea, căci, la plecare, EBA a oprit bolidul Range Rover şi a oferit un sandviş unui nevoiaş şi ceva bănuţi. Fără a aştepta mulţumiri din partea bărbatului, a demarat în trombă spre o croitorie din zona Eminescu.

După o şedinţă de 20 de minute, timp în care şi-a asigurat garderoba de vară, ea a pornit spre Dorobanţi. Nu la vreo terasă de fiţe, ci la salonului de înfrumuseţare al Mihaelei Borcea.

simeon stalpnicul png

Se mărită la toamnă

Deşi pare o eternă bârfă, Elena se va căsători la toamnă. Mezina preşedintelui îşi va uni destinele cu Bogdan Ionescu, alias Syda, cu care formează un cuplu de doi ani.

simeon stalpnicul png

De altfel cei doi locuiesc deja împreună atât la Bucureşti cât şi la Paris unde Bogdan are un apartament cumpărat de părinţii lui. În ceea ce priveşte nunta celor doi, apropiaţi ai familiei Băsescu ne-au spus că, deja, socru mic a făcut câteva invitaţii printre prieteni.

Maria Băsescu hrăneşte animalele

Pasionată de călărie, Maria Băsescu nu pierde niciodată ocazia de a vizita hergheliile din preajma Capitalei. Soţia preşedintelui a fost şi weekend-ul trecut la centrul de echitaţie din Băneasa, unde a petrecut câteva ore. După ce a răsfăţat caii cu mere şi morcovi, a dat de mâncare şi la câinii aciuaţi în incinta hergheliei.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
Autostrada Lugoj   Deva, zona viitoarelor tuneluri Holdea   Margina  Foto Daniel Guță (20) JPG
rubla
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg