Elena Lasconi, vorbind despre fiica sa, susținătoare LGBTQ: „Nu doresc nici măcar membrilor PNL”

Ultima actualizare:

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, a făcut mai multe declarații, unele surprinzătoare, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D despre fiica ei, Oana, și relația pe care o are cu aceasta. Anul trecut mama și fiica s-au aflat într-un scandal intens mediatizat, după ce Oana Lasconi, susținător LGBTQ, și-a criticat aspru mama când aceasta a dezvăluit că a votat „DA” la referendumul pentru familie din 2018. Elena Lasconi a declarat în cadrul emisiunii că vestea orientării sexuale a fiicei ei a fost „un adevărat coșmar” pe care nu l-ar dori nici „membrilor PNL”.

image

„Nu doresc nici măcar membrilor PNL”

Elena Lasconi a spus că nu avea nicio idee despre faptul că fiica ei, în vârstă de 31 de ani, este membră LGBTQ, iar vestea a comparat-o cu un coșmar pe care nu l-ar dori nici membrilor PNL.

„Nu știam...nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri la chestia asta, după o viață în care muncești de-ți sar capacele. Nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri și nu doresc nici măcar membrilor PNL, despre care am spus că sunt „răul“, să li se întâmple așa ceva cu copiii lor. Este îngrozitor”.

Nu am știut, nu am urmărit-o pe Instagram. Eu vorbesc cu ea, de cele mai multe ori am vorbit despre relații cu bărbați. Mai mult de atât nu vreau să vorbesc despre Oana. Este copilul meu, indiferent ce ar face și ce ar zice. Va rămâne copilul meu. Nu vreau să mai scot lucruri la suprafață pentru că voi redeschide telenovela și nu are niciun sens pentru mine. E un subiect închis. Fata mea este fata mea și va rămâne fata mea, așa cum e ea.“, a spus Elena Lasconi.

„Două zile am bolit”

Primărița din Câmpulung a mărturisit că a fost extrem de afectată de scandalul cu fiica ei.

„Două zile am bolit. Pur și simplu nu am avut putere să mă ridic în picioare. Mă trezeam la 14:00 - 15:00 și plângeam în hohote. Nu mai știam de ce plâng, la un moment dat.

Bineînțeles că treci prin toate stările, mai întâi te cerți, apoi te împaci, încerci să găsești un dialog, să vezi unde era problema, să îți dai răspunsuri la cât mai multe întrebări.

Nu vreau să vorbesc mai multe despre relația mea cu Oana, dar sunt OK cu ea, suntem OK, mamă și fiică. 

Tot timpul am fost mândră de fiica mea. E o fată foarte deșteaptă și super conectată la tot ce se întâmplă în lume. Știe o grămadă de lucruri, e foarte inteligentă și sunt foarte mândră de ea“, a concluzionat Elena Lasconi, la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
sarbu png
pensie jpeg
bani jpeg
capsuni freepik jpg
primul teatru oravita jpg
Mihail Sadoveanu (© Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" Cluj / Wikimedia Commons)
image png
weekend distractie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net