Oana Lasconi, mutare surpriză în scandalul cu mama ei. „E momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică”

Ultima actualizare:

Surpriză în scandalul dintre mama și fiica Lasconi. Oana, care a frând aripile politice ale mamei sale, anunță că intră în politică, pentru care are o „pasiune”. „E momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică” scrie tânăra de 31 de ani într-un story pe contul ei de Instagram. Duminică, ea a provocat un adevărat cutremur criticându-și tăios mama după ce aceasta a mărturisit că a votat „da” la referendumul din 2018 și că susține căsătoria între un bărbat și o femeie. Oana Lasconi, susținătoare și membră LGBTQ+ în Paris s-a declarat „dezgustată” de propria mamă și a anunțat că nu o mai „susține din niciun punct de vedere”. Urmare a scandalului, Elena Lasconi s-a retras de pe lista pentru europarlamentare, unde era favorită. Acum, fiica ei anunță că „e momentul” să intre în politică. 

Oana Lasconi. Sursă foto: captură video
Oana Lasconi. Sursă foto: captură video

„E momentul să urlu”

Oana Lasconi a fost destul de activă pe contul ei de Instagram de duminică, de când a publicat video-ul în care își critică în termeni duri propria mamă. Cea mai recentă dintre postări a apărut în secțiunea story unde Oana Lasconi, în vârstă de 31 de ani, își anunță intenția de a intra în politică.

„Am fost "războinic de tastatură" mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemărginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop.

Nu am o diplomă, așa cum multe publicații țin să menționeze, însă am o dorință de a lupta pentru dreptate cu orice cost.

Nu vreu să fiu populară, vreau să văd un progres. M-am săturat. Nu mai pot să tac. Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”, scrie Oana Lasconi pe Instagram.

image

„Sunt socialistă”

Într-o postare anterioară pe rețeaua socială, Oana Lasconi, care se autouintitulează „anticapitalist din Tranislvania” a scris că viziunile sale politice sunt de stânga și a venit cu detalii.

„Poziția mea politică este de stânga, însă nu stânga capitalistă sau istorică. Sunt socialistă pentru că susțin cu tărie că avem nevoie de unde să îi ajutăm pe toți. În loc să dăm bani pe războaie, trebuie să îi hrănim pe cei înfometați.

Sunt anticapitalistă pentru că lumea actuală prioritizează profitul chiar și peste supraviețuirea omenirii. Putem să avem o piață liberă și de succes și fără să facem sacrificii abjecte sau să concentrăm averea planetei într-o mână de oameni”, a explicat Oana Lasconi pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net