EXCLUSIV! Cornelia Catanga:«Am făcut copilul cu riscul de a rămâne oarbă»

Ultima actualizare:

Solista se pregăteşte de o nouă intervenţie chirurgicală la ochi, aceasta fiind şansa de a nu mai vedea înceţoşat, din cauza bolii, retinopatie pigmentară, care o chinuie de 40 de ani.

A bătut la uşa multor doctori şi, dacă nu şi-a pierdut defintiv vederea, este meritul unor specialişti pe care ea nu conteneşte să îi laude: "Prima operaţie am făcut-o în 1986, când am compus piesa cu Steaua la Cupa Campionatului European. Drept recompensă pentru melodie, n-am vrut bani, ci să ajung la Spitalul Militar, la celebrul Prof. Olteanu. Ei, acolo, Dr. Cristocea (cu această ocazie transmit condoleanţe familiei, a murit la patru zile după Prof. Olteanu) şi Dr. Marian Burcea m-au operat. De atunci şi până acum, ei s-au luptat cu boala mea, din şase în şase luni mergeam la control", ne-a povestit solista, care a recunoscut că a vrut să înfieze un copil, după ce doctori din diferite localităţi i-au interzis să rămână însărcinată.

„Înainte de a ajunge la Bucureşti, doctorii, la care am fost, mi-au zis să nu rămân însărcinată pentru că la naştere, aş putea rămâne oarbă. Şi m-am gândit să înfiez un copil. Tot în acelaşi an, am mai făcut o operaţie la ochi. Apoi, în 1989 l-am cunoscut pe Dr. Lucian Rigenbogen şi am făcut a treia operaţie la Tel Aviv. Dr. Acaru, stabilit în America, a zis să fac copil pe răspunderea lui şi l-am făcut", a declarat Cornelia pentru Click!

Ea susţine că nu are simptome greu de suportat, ci doar vede în ceaţă când este obosită. „Am fost cu fiul meu Alex, şi în Franţa, şi în America la controale, pentru că mi-a fost frică să nu aibă şi el această boală, dar, din fericire, este exclus să aibă", ne-a spus artista.

Mai citeşte:

Catanga i-a compus o baladă a lui Huidu

VIDEO Bianca Drăguşanu, ascultă ce-ţi cântă Catanga:«Se uită de la balcoane, după bani şi silicoane»

Fiul Corneliei Catanga, pe scena Festivalului George Enescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net