EXCLUSIV Onoriu, mesaj către iubita din cauza căreia a ajuns să-şi dorească moartea: «Mi-a explodat ceva la inimă»

Ultima actualizare:

    Daniel Onoriu
Daniel Onoriu

Copilotul Daniel Onoriu a vorbit în exclusivitate pentru emisiunea Click! despre finalul relaţiei cu femeia care i-a stat alături timp de 7 ani, Simona. Onoriu a spus că este dezamăgit de faptul că aceasta nu i-a fost aproape în momentul în care a ajuns pe patul de spital, în urma unui preinfarct.

Daniel Onoriu a ajuns, miercuri, pe patul de spital după o ceartă violentă cu iubita, Simona. Copilotul a spus că a i-a vorbit foarte urât, că a înjurat-o pe femeia care i-a stat alături 7 ani, după care i-a spus că vrea să pună capăt relaţiei.

Daniel Onoriu
Daniel Onoriu

Bărbatul a dat de înţeles că regretă scandalul şi a spus că-l doare sufletul din cauză că aceasta nu i-a fost aproape în momentul în care a ajuns pe patul de spital.

O relaţie de 7 ani, 24 de ore din 24. Am avut ceva pentru ea şi o simţeam prietenul meu apropiat. Azi-noapte, am avut o discuţie cu Simona, în care ne-am bălăcărit, am şi înjurat-o şi în care i-am spus să ne despărţim. După ce ne-am certat, pe la 5 dimineaţa, m-am băgat în pat şi am simţit că mi-a explodat ceva la inimă. A venit ambulanţa, mi-a pus perfuzii şi mi-au zis medicii că am suferit un preinfarct. Am ajuns la Spitalul Fundeni unde medicii au avut grijă de mine.Dimineaţa, m-a sunat femeia şi i-am spus că sunt la spital. Am vorbit cu ea şi mi-a spus că nu are ce să caute lângă mine, pentru că noi nu mai suntem împreună", a declarat Daniel Onoriu pentru emisunea Click!.

Sportivul a recunoscut că suferă foarte tare din cauză că a pierdut-o pe iubita sa, dar nu s-a sfiit să-i adreseze vorbe urâte.

„Mă doare sufletul şi o urăsc din toată inima mea. O iubesc din toată inima mea. E omul meu cu care am sta 24 din 24 timp de 7 ore. Mă doare sufletul că nu a fost lângă mine aseară. Eşti un câine, sora mea", a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net