EXCLUSIV Petru Buiuca îşi cumpără garsonieră cu banii de la «MasterChef»

Ultima actualizare:

După ce şi-a cumpărat o maşină la mâna a doua şi şi-a făcut câteva mici plăceri, acesta a decis că este momentul să-şi cumpere o casă, dorinţă pe care o are de câţiva ani.

„Am decis că este momentul să am şi eu o casă a mea. De un an ţin banii pentru asta. De mai bine de şase ani stau cu chirie şi, sincer, m-am săturat să mă tot mut. În aceşti ani am schimbat în jur de zece locuinţe şi nu mi-a fost deloc uşor", a declarat Petru, pentru Click! Acesta îşi doreşte foarte mult o garsonieră doar a lui, pe care să o aranjeze după propriile gusturi, chiar cu mâna lui.

„Vreau să-mi iau o garsonieră în Militari. Nu mă prea interesează cum arată, pentru că o voi renova. Abia aştept să dau cu var, mă gândesc să fac nişte dungi colorate pe pereţi", a spus acesta. Chiar dacă are o relaţie serioasă de mai bine de doi ani şi se înţelege foarte bine cu iubita lui, Petru spune că nu se va muta cu aceasta.

„Nu mă gândesc încă să mă mut cu iubita mea, pentru că sunt foarte indepent, îmi place să am spaţiul meu", a mărturisit acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net