EXCLUSIV Românca Miss World 2010, dragoste mare cu un milionar francez

Ultima actualizare:

    Lavinia Postolache lucrează  ca manechin de zece ani şi  a colaborat cu designeri celebri  precum Armani şi Stefanel (FOTO: HEPTA)
Lavinia Postolache lucrează ca manechin de zece ani şi a colaborat cu designeri celebri precum Armani şi Stefanel (FOTO: HEPTA)

Dacă eşti bărbat şi te uiţi la ea ţi se taie răsuflarea. Lavinia Postolache, fostă Miss World România în 2010, l-a zăpăcit pe unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, milionarul francez Jimmy Esebag. Ea are doar jumătate din vârsta lui, dar asta nu-i împiedică să se comporte amândoi ca doi adolescenţi îndrăgostiţi.

Românca Lavinia Postolache (25 de ani) îşi trăieşte visul american cu Jimmy Esebag (53 de ani). Bărbatul este un om de afaceri francez, cunoscut pentru relaţiile sale cu celebrităţi frumoase.

Printre iubirile sale se numără şi celebra cântăreaţa australiancă Sophie Monk (34 de ani), de care s-a despărţit anul trecut. De atunci, se pare că milionarul se iubeşte cu piteşteanca noastră, care în anul 2010 a fost Miss World România. Recent, cei doi au fost văzuţi în ipostaze tandre în timp ce luau cina la un restaurant din Beverly Hills (California).

madalina ghenea
madalina ghenea

Relaţia lor pare a fi atât de serioasă, încât românca a recunoscut legătura cu Jimmy, publicând pe contul ei de Facebook o imagine în care se îmbrăţişează cu el. „Iubirea mea", a comentat ea în dreptul imeginii cu pricina, lăsând să se înţeleagă că este foarte îndrăgostită şi că nu pare deloc afectată de diferenţa de vârstă.

Jimmy Esebag este preşedintele „America's Licensing Holding Group", care deţine drepturi ale brandului Playboy. De asemenea, acesta deţine acţiuni şi la Agenţia de Modeling Elite (cea mai faimoasă agenţie de modele din lume, n.r.).

Lavinia Postolache şi-a început cariera de model în România la 15 ani, după ce a fost descoperită de Dana Săvuică. A prezentat atât pentru designeri români, ca Răzvan Ciobanu, Irina Schrotter sau Cătălin Botezatu, cât şi pentru cei internaţionali, precum Armani, Diesel şi Stefanel. În 2007, s-a mutat în California, pentru a studia actorie şi regie de film. În 2010, Lavinia a fost aleasă pentru a reprezenta România la Miss World. Acum se află în Los Angeles şi îşi doreşte să devină un regizor de succes.

monica
monica

Olteanca în vârstă de 26 de ani a avut mai mulţi iubiţi celebri. Primul actor de la Hollywood cu care a fost asociat numele Mădălinei Ghenea este chiar Leonardo DiCaprio (39 de ani), iar probă au fost şi nişte poze de paparazzi cu ei, la plajă. Însă o relaţie cu adevărat oficială e cea cu Gerard Butler (43 de ani), actor a cărui avere atinge 15.000.000 $, şi care a venit pentru ea chiar în România. Apoi, Mădălina s-a mai iubit şi cu actorul Michael Fassbender (36 de ani).

ramona gabor
ramona gabor

E atrasă doar de miliardari! În  2006, la 18 ani, Monica Gabor (27 de ani) s-a căsătorit cu miliardarul Irinel Columbeanu, de care a divorţat în 2011. Apoi, frumosul manechin s-a mutat la Los Angeles, unde în acelaşi an l-a cunoscut pe Mr. Pink - alias Poe Qui Ying Wangsuo, un milionar în dolari excentric, care are o afacere cu băuturi energizante din care a câştigat o avere de peste 2,7 miliarde de dolari şi a cărui imagine este încă de atunci chiar Monica.


    ramona gabor
ramona gabor

De când a plecat din România, Ramona Gabor (25 de ani) trăieşte în puf. Sora Monicăi Gabor a ajuns în Dubai şi s-a îndrăgostit de iordanianul Ahmad Daham, despre care se spune că are o avere uriaşă. Acesta o răsfaţă pe brunetă cu fiecare ocazie. De ziua ei, de exemplu, i-a făcut acesteia cadouri scumpe şi a dat o petrecere care l-a costat în jur de 50.000 de euro. Să nu uităm şi de vila sa impresionantă, unde locuieşte acum şi Ramona, şi de „dotările" din garaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
masina terasa paris jpg
71cf269e 0966 4c24 946d f888f0d1e4cd jpg
blackout 7644060 1280 jpg
Sfantul Ilie jpeg
3 2 sofer retinut jpg
reciclabil ID261000 INQUAM Photos Ovidiu Micsik jpg
frigider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net