4 exerciţii pentru mărirea penisului

studiu penis marime jpeg
Exerciţii pentru mărirea penisului sunt multe, important este să alegeţi metoda cea mai eficientăFoto: Click

Marea majoritate a bărbaţilor recunosc că ar face aproape orice pentru a avea un penis mai mare. Dar ce se poate face concret? Există câteva metode sau exerciţii pentru mărirea penisului care odată puse în practică pot avea rezultate eficiente.

Iată câteva exerciţii pentru mărirea penisului!

Exerciţii pentru mărirea penisului: 1. Lungirea manuală

┼óin├ónd cont de faptul c─â organul genital masculin este format din ┼úesut muscular ┼či cartilaginos, o masare ├«n mod constant a acestuia poate duce la alungirea sa. ├Äns─â pentru a avea rezultate acest exerci┼úiu, b─ârba┼úii trebuie s─â maseze penisul, doar longitudinal, de la baza acestuia spre v├órf cu ambele m├óini. Exerci┼úiu se practic─â timp de un minut ┼či se repet─â de maximum trei ori pe zi. Lungirea manual─â este unul dintre cele mai bune exerci┼úii pentru m─ârirea penisului fiind eficient c├ónd acesta se afl─â ├«n semi-erec┼úie.

Exerciţii pentru mărirea penisului: 2. Folosirea  pompei cu vacuum

Pompa cu vacuum pentru m─ârirea penisului este un cilindru special, care folose┼čte un sistem manual pentru a crea o succiune. Acest dispozitiv pentru penis creeaz─â un vacuum par┼úial ├«n jurul organului genital, s├óngele este atras ├«n penis, f─âc├ónd astfel s─â devin─â mai voluminos ┼či mai lung. Pe m─âsur─â ce vacuumul cre┼čte, diferen┼úa dintre presiunea s├óngelui din interiorul penisului ┼či cea din pomp─â, cre┼čte deasemenea. Este indicat ca ├«n momentul ├«n care folosi┼úi pompa cu vacuum pentru m─ârirea penisului, aceasta s─â nu aib─â o presiune prea mare.

Exerci┼úii pentru m─ârirea penisului: 3. ├Äntinderea manual─â prin mi┼čc─âri de tragere ┼či stoarcere

Pentru a fi eficient, acest exerci┼úiu se practic─â zilnic, timp de 30 de minute, pe o perioad─â nedeterminat─â de timp, stimul├ónd ├«n aceast─â situa┼úie ┼úesuturile glandei peniene ┼či un flux sangvin crescut la nivelul penisului. Acest exerci┼úiu trebuie f─âcut cu mi┼čc─âri ferme c├ónd penisul este ├«n stare flasc─â, f─âr─â ├«ns─â a intra ├«n erec┼úie. Este unul dintre cele mai bune exerci┼úii pentru m─ârirea penisului, dar este nevoie de foarte mult control ┼či autodisciplin─â.

Exerciţii pentru mărirea penisului: 4. Întinderea mecanică cu extendere

├Äntinderea mecanic─â cu extendere este unul dintre cele mai bune exerci┼úii pentru m─ârirea penisului ┼či const─â ├«n ata┼čarea unul extender pe penis. Ca s─â aib─â rezultate eficiente, el trebuie purtat perioade lungi de timp clar stabilite, opt ore pe zi. Acest dispozitiv aplic─â o for┼ú─â constant─â de trac┼úiune care alunge┼čte ┼či m─âre┼čte circumferin┼úa penisului.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image
image
image
image
Elon Musk la inaugurarea fabricii Tesla din Germania FOTO EPA-EFE
criptomonede- bitcoin-ethereum-litecoin-xrp-crypto.jpg
subway alba iulia
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png