6 cele mai interesante poziții pentru sex în lift

Ultima actualizare:

    Cele mai interesante poziții pentru sex în lift: puse în aplicare corect, sunt satisfăcătoare pentru ambii partenerifoto: 123RF
Cele mai interesante poziții pentru sex în lift: puse în aplicare corect, sunt satisfăcătoare pentru ambii partenerifoto: 123RF

Sexul în lift ocupă un loc important în topul fanteziilor erotice. De obicei, cuplurile nonconformiste aleg un asemenea spațiu pentru o partidă de amor pe fugă. Pentru ca totul să se desfășoare așa cum trebuie vă recomandăm cele mai interesante poziții pentru sex în lift.

Este bine să luați în calcul și ora la care vreți să vă îndepliniți această fantezie în lift, astfel ați putea avea surprize neplăcute. Cel mai indicat este să vă bucurați de asemenea momente noaptea târziu când toată lumea doarme. Iată care sunt cele mai interesante poziții pentru sex în lift!

Este erotică, intimă, nu necesită foarte mult spațiu și este considerată una dintre cele mai interesante poziții pentru sex în lift. Bărbatul trebuie să-și îmbrățișeze iubita pentru mai mult echilibru și o penetrare ușoară.

Cele mai interesante poziții pentru sex în lift: 2. Motocicliștii

Toți cei care au experimentat-o spun că este una dintre cele mai interesante poziții pentru sex în lift. Dacă femeia este flexibilă puteți să vă bucurați de o partidă de amor pe fugă în lift în această ipostază. Cu atât mai mult că bărbatul are posibilitatea să se bucure în voie de sânii partenerei.

Cele mai interesante poziții pentru sex în lift: 3. Slujitoarea

Cu siguranță este deseori pusă în practică și considerată una dintre cele mai interesante poziții pentru sex în lift. În timpul sexului oral, partenerii pot opta pentru anumite poziţii ale corpului. În cea de aici, femeia trebuie să stea în genunchi, iar bărbatul să se bucure de cele mai intense senzații.

Cele mai interesante poziții pentru sex în lift: 4. Avalambitaka

Este una dintre acele poziții din Kama Sutra care mai întâi trebuie exersată acasă, pentru a vă asigura că este  satisfăcătoare și o puteți pune în practică într-un loc incomod. Femeia trebuie să stea ca pe un scăunel făcut din mâinile partenerului.

Cele mai interesante poziții pentru sex în lift: 5. Janukurpara

Este ideală pentru partidele de sex în lift. Bărbatul trebuie să stea în picioare, iar femeia în brațele lui. Cu atât mai mult nu trebuie să renunțați în totalitate la haine. În cazul în care se întâmplă să fiți surprinși de cineva, puteți foarte repede să vă acoperiți goliciunea. Putem spune că este una dintre cele mai interesante poziții pentru sex în lift.

Cele mai interesante poziții pentru sex în lift: 6. Samimelana

Într-adevăr, această ipostază este perfectă pentru o partidă de sex spontană în lift. Bărbatul este cel care va susține femeia în brațe poziționându-și mâinile pe coapsele ei. Tot el va controla mișcările și adâncimea penetrării.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net