6 lucruri care nu trebuie să-ţi lipsească la grătar

Ultima actualizare:

A venit vremea gătarelor! Timpul frumos ne îmbie la o ieşire la iarbă verde şi, pentru ca totul să fie perfect, nu avem nevoie decât de ustensilele necesare care să ne uşureze munca lângă foc. Iată ce au inventat americanii pentru a scăpa de stresul curăţării grătarului, pentru a evita arsurile nedorite şi pentru a nu arde hălcuţele de carne. Iată cele mai ingenioase invenţii pentru grătar din acest sezon pe care le poţi comanda de pe Internet.

1. Peria cu jet. Scapă de coşmarul grătarului plin de unsoare, negreală şi grăsime strânsă de anul trecut. Peria cu jet de abur Grill Daddy Pro Grill Brush costă 22 de dolari, poate fi comandată de pe Amazon şi îţi face lună grătarul în doar trei minute. Funcţionează perfect şi cu grătarul rece şi are perii din sârmă care îi asigură o viaţă mai lungă.

2. Grataragiul Zorro. Nu este deloc o glumă! Uită de neplăcerea arsurilor la degete atunci când răscoleşti carnea pe grătar. A fost inventată furculiţa-spadă, cu apărătoare de metal pentru degete. Şi dacă nu vrei să rămâi fără sprâncene când roboteşti peste flacără, puneţi ochelarii de Zorro. Setul costă 26 de dolari şi se comandă de pe Amazon.

3. Aspirator electric. Nu ai chef să freci grătarul? Vrei ca totul să fie gata pentru gătit în câteva secunde? Americanii au inventat peria rotativă cu motor. Costă 25 de dolari şi funcţionează pe bază de acumulatori, care au o autonomie de până la 4 ore de funcţionare. Şi pentru a nu-ţi pune toată funinginea în cap, peria aspiră instantaneu mizeria.

4. Tatuează fleica! Ai ochit bucata de carne ideală pentru stomacul tău, dar altcineva ţi-a luat-o din platou? Cu setul de “tatuat carnea pe grătar” ai scăpat de grija că rămâi fără fleica mult râvnită. Setul “Branding Iron” este o ţepuşă de 40 cm, cu 24 de capete detaşabile cu forme diferite. Costă 40 de dolari şi poate fi comandat de pe Amazon.

5. Termometrul vorbitor. Cu termometrul ţepuşă scapi de grija că arzi carnea prea tare. După ce înfigi senzorul în bucata de carne pe care ai pus-o pe grătar te poţi duce liniştit la masă să bei o bere. Şi asta pentru că termometrul va striga după tine când începe să se ardă carnea. Costă 70 de dolari şi se comandă de pe Amazon.

6. Bricheta minune. Îi poţi spune adio coşmarului legat de aprinderea focului. Cu bricheta “60 Second Charcoal Starter” până şi cel mai încăpăţânat cărbune se încinge în mai puţin de 60 de secunde. Pentru grataragiii profesionişti, piesa, care costă 80 de dolari, e indispensabilă pentru aprinderea uniformă a grătarului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
euro valuta bani pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net