A câștigat 2 milioane de euro la loto, dar a spart toți banii! Acum e disperată să își găsească un loc de muncă

Pare o poveste desprinsă dintr-un film, însă este realitatea prin care trece Callie Rogers, una dintre cele mai tinere câștigătoare la loteria națională din Marea Britanie. Femeia a reușit să cheltuie toți banii câștigați, iar acum vrea să își găsească un job ca să se poată întreține.

Callie Rogers a reușit să cheltuie toți banii câștigați la loto (Foto: colaj Facebook/Pixabay)
Callie Rogers a reușit să cheltuie toți banii câștigați la loto (Foto: colaj Facebook/Pixabay)

Callie Rogers a câștigat 2 milioane de euro la loto, în 2003, pe când avea doar 16 ani. Între timp, a reușit să risipească întreaga sumă pe silicoane, droguri, haine de lux, vacanțe și petreceri scumpe. Callie are acum 4 copii, e mult mai matură decât la acea vreme și spune că regretă tot ce a făcut, conform The Independent.

Acum, Callie Rogers s-a înscris la Universitatea Central Lancashire unde urmează cursuri pentru a deveni asistentă medicală. 

„E foarte important să investești în propria persoană. Sunt foarte mândră de mine și de viitorul pe care îl construiesc pentru mica mea familie”, a mărturisit femeia.

A avut gânduri sinucigașe

Callie a povestit, în urmă cu câțiva ani, că la 16 ani nu trebuia să aibă acea responsabilitate uriașă pe umeri. La acea vreme, ea se afla în ingrijire maternală. Din cauza acestui caz, vârsta limită pentru a juca la loteria a crescut la 18 ani.

„Te trezești la 16 ani că ai această responsabilitate. La vârsta aia, poți primi cele mai bune sfaturi din lume, dar nu ești în stare să le asculți. Eram prea tânără. Sufăr de anxcietate când întâlnesc oameni noai. Sunt în continuare criticată pentru ceea ce sunt”, a povestit Callie Rogers în presa britanică. Femeia a dezvlăuit și că a suferit de depresie și a avut gânduri sinucigașe.

A cheltuit sume uriașe pe petreceri, haine, operații estetice și 500.000 de lire sterline pe cadouri pentru prieteni și familie: „La 16 ani ești doar un copil, apoi dintr-o dată, peste noapte, trebuie să devii adult.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
casuta rasturnata jpg
FotoJet (3) jpg
Pestera Meziad, una dintre cele mai vizitate peşteri din România jpeg
cer rosu 1 jpg
preturi peste, slatina, olt   foto alina mitran (9) jpg
munte pixabay jpg
caine pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net