Cei mai ghinioniști câștigători de la loto. Au pierdut 200 de milioane de euro într-o zi

Ultima actualizare:

Click! îți spune povestea celor mai ghinioniști câștigători de la loto. Un cuplu britanic a dat lovitura, dar a pierdut totul în doar 24 de ore. 

Cei mai ghinioniști câștigători de la loto. Foto: colaj Instagram/rachelkennedyyx
Cei mai ghinioniști câștigători de la loto. Foto: colaj Instagram/rachelkennedyyx

Povestea nefericită a avut loc în Marea Britanie, unde Rachel Kennedy, o tânără din Hertfordshire, a povestit prin ce „roller coaster”a trecut. Femeia jucase la loto și credea că a dat lovitura vieții.

În februarie 2021, Rachel a primit o notificare prin care era anunţată că cele șapte numere ale sale la loterie erau câştigătoare. Alături de iubitul ei, Liam, tânăra a început să își planice toată viața.

Cuplul, care avea 19 și 21 de ani la acea vreme, jucase aceleași numere – 6, 12, 22, 29, 33, 6 și 11 – timp de cinci săptămâni la rând, înainte de a fi extrași în final la EuroMillions din 26 februarie. „L-am sunat pe iubitul meu Liam și pe mama cu video și nici nu le venea să creadă", a precizat femeia, pentru The Sun.

Povestea celor mai ghinioniști câștigători de la loto

Bucuria nu a ținut mult. Deşi numerele ei fuseseră extrase la jackpot, Rachel a fost devastată să constate că plata biletului de 2,50 lire sterline nu fusese acceptată, aşa că biletul nu mai era valabil, relatează Mirror.  

Se pare că toate problemele au plecat de la faptul că Rachel nu avusese de fapt suficiente fonduri în contul ei pentru a acoperi taxa de 2,50 lire sterline, conform sursei citate. În ciuda acestui fapt, Rachel a crezut că și-a asigurat jackpot-ul masiv, deoarece o eroare i-a trimis o notificare prin care îi spunea că este câștigătoare.

Am sunat la numărul crezând că am câștigat 182 de milioane de lire sterline și mi-au spus: Da, ai numerele potrivite, dar nu aveai fonduri suficiente în contul tău pentru plata biletului, așa că de fapt nu ai câştigat", a relatat britanica.

Au fost devastați după ce au pierdut 200 de milioane de euro

Rachel a povestit vestea sfâșietoare că nu vor fi milionari a fost devastatoare. Liam a părut și mai afectat. Acesta își făcuse deja planuri mari pentru viitorul lor.

(Rachel) a fost destul de relaxată în privința asta. Eu am fost absolut zdrobit când l-am auzit pe bărbatul de la telefon spunând că de fapt nu am cumpărat biletul. Îmi imaginam deja casa visurilor noastre și mașina visurilor", a precizat ghinionistul.

Rachel, acum în vârstă de 21 de ani, a încetat de atunci să mai folosească aceleași numere, în condițiile în care acestea s-au dovedit până la urmă ghinioniste.

De fapt, am două seturi de numere pe care le folosesc. Unul dintre ele conţine zilele de naștere ale membrilor familiei și altele, dar cele care au fost câștigătoare au fost doar numere aleatorii pe care făcusem clic într-o zi și le folosisem de atunci. Nu vom continua să folosim acele numere acum, le-am schimbat deja”, a povestit cea mai ghinionistă câștigătoare de la loto.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net