A dat petrecere de 100.000 $ pentru cățel: «Totul pentru mica mea prințesă»

Ultima actualizare:

Risa (16 ani) este cel mai răsfățat chihuahua din lume! Comediantul Gabriel Iglesias (46 de ani), cunoscut ca Fluffy, nu s-a uitat la bani atunci când i-a organizat cățelușei sale o petrecere luxoasă, de 100.000 de dolari.

Chihuahua Risa a avut trei ținute și o trăsură personalizată (foto: Instagram)
Chihuahua Risa a avut trei ținute și o trăsură personalizată (foto: Instagram)

Citește și: Un chihuahua costumat în Drag Queen, atracția de la Parada Gay din New York! 

Risa a avut trei ținute 

Risa și-a făcut intrarea într-o „trăsură” personalizată roz și a avut trei ținute pe parcursul evenimentului. Iglesias a invitat peste 300 de invitați și chiar i-a încurajat să-și aducă animalele de companie. Aceștia s-au delectat cu mâncare bună și s-au bucurat de spectacol.

La petrecerea Risei au venit violoniști, dansatori, DJ, interpreți de la Cirque du Soleil, roboți și Christian și Scooby (actul de acrobație al unui bărbat cu patrupedul său). Evenimentul inedit a avut loc pe 12 noiembrie, dar Iglesias i-a lăsat pe fani să vadă imagini abia acum câteva zile, într-un videoclip publicat pe rețelele sociale. „Petrecerea anului pentru mica mea prințesă. Risa mi-a dat atâția ani de fericire. Am vrut doar să o sărbătoresc. Am purtat chiar și pantaloni”, a scris glumind Iglesias in descrierea videoclipului.

Risa a avut parte de o petrecere de zile mari (Foto: captură video)
Risa a avut parte de o petrecere de zile mari (Foto: captură video)

Nu a precupețit nici o cheltuială pentru evenimentul generos pentru animalul său iubit. Imaginile îi arată pe invitați așezați la mese rotunde, acoperite cu buchete florale spectaculoase potrivite pentru o nuntă, în timp ce comediantul o plimbă pe sărbătorita Risa cu trăsura personalizată. Sala a fost decorată cu baloane, lumini sclipitoare și lămpi de căldură.

Dar asta nu a fost tot. Au existat, de asemenea, pălării personalizate, o pompă de umflat baloane, o stație pentru a îți construi și personaliza un urs și artiști care fac caricaturi. Masa de desert a fost plină cu biscuiți, brioșe, fructe și mini clătite, inclusiv opțiuni fără zahăr și gluten, în timp ce exista și o mică stație pentru câini, ca aceștia să se poată bucura de „puppuccino” – (cunoscutul pahar cu frișcă pentru căței de la Starbucks).

Iată și: Jean-Claude Van Damme își plimbă cățelul pe care l-a salvat de la moarte cu avionul 

«Risa a fost singura fată pe care am avut-o vreodată» (foto: Instagram)
«Risa a fost singura fată pe care am avut-o vreodată» (foto: Instagram)

Petrecerea a fost de fapt oquinceañera (sărbătorirea împlinirii vârstei de 15 ani a unei fete, la hispanici). Chiar dacă Risa are peste 16 ani, asta nu l-a oprit pe Iglesias să o răsfețe.

„Am avut câini de când eram copil, iar Risa a fost singura fată pe care am avut-o vreodată. De când am avut-o, din prima zi, a fost mereu în hanoracul meu. Ea a stat întotdeauna în geaca mea. Suntem foarte aproapiați”, a fost o parte din discursul pe care l-a ținut Iglesias la eveniment.

«Nu am avut niciodată un copil, așa că vreau din tot sufletul să fac asta pentru fetița mea»

Comediantul a declarat luni, pentru tabloidul DailyMail, că el a venit cu ideea după ce a văzut un video cu un tip care i-a organizat câinelui său o astfel de petrecere: „Așa că am spus «Bine, am de gând să fac asta odată. Nu am avut niciodată o fiică, nu am avut niciodată un copil al meu, așa că vreau din tot sufletul să fac asta pentru fetița mea».Și am făcut-o”. One Call Events a ajutat la planificarea petrecerii.

Vezi și: Paris Hilton are vilă de 325.000 $ pentru căţei. Cum arată locuința celor cinci chihuahua 

Chiar dacă petrecerea extravagantă a costat în jur de 100.000 de dolari, gazda a insistat că nu are nici un regret. „Nu dau foc banilor în fiecare zi. Dar în această noapte specială, da. Așa că nu m-am abținut de la nici o cheltuială. A fost o noapte foarte scumpă, dar foarte memorabilă”, a încheiat Gabriel Iglesias.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net