Un chihuahua costumat în Drag Queen, atracția de la Parada Gay din New York!

Sute de persoane au ieșit pe străzile din New York, SUA, în acest weekend, pentru celebrarea paradei anuale a LGBTQ+. Ca în fiecare an, evenimentul a fost unul plin de culoare și de „curcubeie”, iar unii dintre participanți și-au adus și animalele de companie!

Un chihuahua costumat în Drag Queen, atracția de la Parada Gay din New York Foto: Instagram
Un chihuahua costumat în Drag Queen, atracția de la Parada Gay din New York Foto: Instagram

Și anul acesta, parada LGBT Pride a strâns laolaltă sute de persoane, care au luat cu asalt străzile din New York pentru a ridica un semnal de alarmă cu privire la drepturile libere în ceea ce privește orientarea sexuală și identitatea de gen. 

Vezi și în România: Mii de persoane la Bucharest Pride! Manifestanții au plecat în marș pe Calea Victoriei

Cum a arătat parada anuală a LGBT din New York

Așa cum era de așteptat, evenimentul a atras atenția prin explozia de culoare, participanții înarmându-se cu drapelul oficial al comunității LGBT, și anume steagul curcubeu, dar și cu baloane viu colorate și accesorii de tot felul. Unii dintre aceștia au mers și mai departe și au venit însoțiți de animalele de companie. Și nu oricum, ci cu propriile costumații!

Cel de la ABC News au făcut rost de mai multe imagini din timpul paradei, iar de departe atracția principală a fost un câine de talie mică, rasa chihuahua, care a fost îmbrăcat într-o costumație de tipul „Drag Queen”. 

Citește și: Gigi Becali a «curățat» traseul paradei Pride. A dat cu agheasmă și a spus rugăciuni

Patrupedul a avut un ham ornat cu mai multe bijuterii, iar pe cap a purtat o coroană strălucitoare, cu ștrasuri și pene voluminoase în partea superioară, în culorile -ați ghicit!- curcubeului!

Câinele alb a făcut deliciul celor prezenți, care au avut parte, per total, de un eveniment lipsit de incidente neplăcute. Mai mulți activiști au adus cu sine și „rachete” de confetti, iar în scurt timp zona a fost acoperită de o „ploaie colorată”. 

Mulți manifestanți au participat și alături de copiii lor, iar la fața locului au fost amplasate mai multe tarabe și furgonete cu mâncare, răcoritoare și activități amuzante în aer liber pentru cei prezenți. 

Curtea Supremă din SUA a eliminat dreptul la avort al femeilor

În timp ce pe unele străzi din New York-ul au fost sărbătorite persoanele din comunitatea LGBTQ+, în alte locații din oraș dar și în multe alte state din SUA au avut loc mai multe proteste dure, după ce Curtea Supremă a decis revocarea dreptului femeilor la avort, permițând interzicerea acestuia. 

Foto: Instagram ABC News via Reuters

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net