Adele, dezmăț la bara de striptease după ce a fost premiată la Brit Awards. Imagini incredibile!

Ultima actualizare:

Adele își pune fanii pe jar cu aparițiile sale din ultima perioadă, după ce diva muzicii pop a reușit să slăbească în mod considerabil. Cea mai nouă ipostază a sa i-a lăsat pe fani muți de uimire, după ce artista a făcut show la bara de striptease!

Adele a făcut show total într-un club de noapte! Foto: Instagram
Adele a făcut show total într-un club de noapte! Foto: Instagram

Adele a bifat o apariție de senzație la Brit Awards, unde a fost și premiată, însă ce a urmat după a fost cu adevărat momentul zilei!

Vedeta a petrecut într-un club destinat persoanelor gay, imediat după un interviu cu Graham Norton. În locația respectivă au avut loc și un concurs de Drag Queen, iar celebra cântăreață a petrecut alături de concurenți până de dimineață.

Adele, dezmăț într-un club destinat persoanelor gay

Având și alcool la discreție, Adele a prins ulterior și mai mult curaj și s-a urcat pe scena dotată cu bară de stiptease, incingând un show în toată regula, în timp ce mai multe persoane dezbrăcate se aflau și ele pe scenă.

Adele, în vârstă de 33 de ani, îmbrăcată elegant, a sosit neanunțată într-un club de noapte gay după o apariție la The Graham Norton Show. 

Vorbind pentru The Sun, interpretul și artistul Drag Queen Cheryl Hole – pe numele real Luke Underwood – a spus că a fost uluit când Adele a apărut la clubul Heaven, împreună cu prietenii ei.

Îi place să petreacă și te poți distra foarte bine cu ea. I-a plăcut extrem de mult costumul meu și era clar acolo doar ca să se distreze. Când s-a și urcat pe scenă, m-am gândit că e clar că vrea să facă dezmăț! 

E o persoană normală care face lucruri normale și cred că atunci când a văzut bara de striptease s-a gândit că o să se distreze de minune dacă dansează la ea”, a spus acesta. 

Mai multe persoane aflate la fața locului în clubul de noapte au publicat videoclipuri cu artista în mediul online, unul dintre ei spunând că diva era sub influența alcoolului și se împiedica și cădea prin club.

Adele a fost criticată la Birt Awards, marți seara, când a părut să pună la îndoială noile categorii fără gen ale evenimentului, organizatorii luând decizia de a elimina cuvintele „artist” sau „artistă”- masculin și feminin- din grilă.

„Înțeleg de ce au schimbat numele acestui premiu, dar îmi place foarte mult să fiu femeie, să fiu o artistă”, a spus ea. Mulți i-au luat însă apărarea, explicând că nu a zis nimic cu rea intenție, ci este doar feministă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net