Adele, prea fi╚Ťoas─â pentru Las Vegas. Adev─ârul despre concertele anulate

24 ianuarie 2022

Adele este prea fi╚Ťoas─â pentru Las Vegas! Au ap─ârut zvonuri privitoare la motivele care au f─âcut ca ea a trebuit s─â anuleze primul show din seria de concerte din Las Vegas cu doar 24 de ore ├«nainte.

image
Adele s-a ar─âtat devastat─â din cauza anul─ârii primului show Foto: captur─â video

Au ap─ârut zvonuri c─â faptul c─â Adele este prea fi╚Ťoas─â a f─âcut ca ea s─â anun╚Ťe peste noapte, joia trecut─â, c─â nu mai ├«ncepe seria de concerte de la celebrul teatru Caesars PalaceÔÇÖs Colosseum, care urma s─â-i aduc─â 27,7 milioane de dolari, adic─â 700.000 de dolari pe zi! De╚Öi c├ónt─ârea╚Ťa britanic─â, ├«n v├órst─â de 33 de ani, a sus╚Ťinut c─â motivul principal al anul─ârii primului show ╚Öi al am├ón─ârii tuturor concertelor ar fi virusul COVID-19, au ap─ârut zvonuri c─â lucrurile ar sta cu totul altfel.

Echipa divei, un coșmar

Se zvone╚Öte c─â echipa lui Adele s-a dovedit un co╚Ömar ├«n timpul preg─âtirilor de dinaintea inaugur─ârii reziden╚Ťei sale. A cerut s─â se schimbe instala╚Ťiile audio ╚Öi video ale s─âlii, de╚Öi sunt de ├«nalt─â calitate tehnic─â ╚Öi s-au dovedit foarte bune pentru marile vedete, cum ar fi Madonna, Mariah Carey ╚Öi Celine Dion, potrivit ziaristului local Scott Roeben.

Adele a f─âcut scandal

Se voia construirea unui ecran mai mare ├«n fa╚Ťa celui existent, care nu numai c─â ar fi ├«nsemnat costuri ├«n plus, ci ╚Öi pierderi mari de timp pentru realizarea acestuia. S-a aflat de asemenea c─â a fost un mare scandal ├«ntre Adele ╚Öi designerul de produc╚Ťie, Esmeralda Devlin. Se b├órfe╚Öte c─â vedeta a f─âcut un atac de panic─â, pentru c─â voia ca totul s─â fie perfect, cauz─â din care a izbucnit cearta exploziv─â dintre ea ╚Öi Devlin.

Fric╚Ťiuni cu propria echip─â

├Än plus, au mai ap─ârut fric╚Ťiuni ├«ntre Adele ╚Öi membrii propriei sale echipe de management, ceea ce a dus de asemenea la ridicarea stresului. Din cauza tuturor fi╚Ťelor ei, unii cred c─â seria sa de concerte de la Caesars PalaceÔÇÖs Colosseum nu va avea loc p├ón─â ├«n 2023. Ba chiar unii mai pesimi╚Öti spun c─â, de╚Öi biletele s-au v├óndut, s-ar putea ca reziden╚Ťa c├ónt─âre╚Ťei britanice s─â fie ├«n cele din urm─â complet anulat─â. Managerul divei, Jonathan Dickins, care i-a fost al─âturi de c├ónd era o adolescent─â dornic─â de afirmare, pare de asemenea s─â se fi s─âturat de fi╚Ťele ei.

Iubitul ca manager

Adele ar putea s─â-l prefere, ├«n locul s─âu, pe iubitul ei, Rich Paul (40 de ani), care e agent sportiv. Rich a fost al─âturi de aceasta la repeti╚Ťiile din Las Vegas. Adele, care are o avere de 220 de milioane de dolari, sufer─â r─âu de anxietate, c├ónd trebuie s─â c├ónte live. Managerii de la Caesars PalaceÔÇÖs Colosseum spun c─â punerea ├«n scen─â a unor astfel de concerte este extrem de complex─â. De aceea, fi╚Ťele fac imposibil─â, realizarea lor. Adele e prea fi╚Ťoas─â pentru Las Vegas!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
BeFunky collage (14) jpg
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg
5 codin maticiuc despre coronavirus 4 jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp amber heard jpg jpeg