Adele, 700.000 $ pe zi ca să cânte în Las Vegas

Ultima actualizare:

Record! Adele va încasa 700.000 $ pe zi pentru a cânta în Las Vegas, începând de vineri. Ea va deveni, astfel, unul dintre cel mai bine plătiţi artişti din istorie în metropolă.

Cântăreaţa va susţine 24 de concerte la Caesars Palace’s Colosseum. Foto: Gettyimages
Cântăreaţa va susţine 24 de concerte la Caesars Palace’s Colosseum. Foto: Gettyimages

Cântăreaţa britanică Adele (33 de ani) va încasa 27,7 milioane $ pentru rezidenţa sa din Las Vegas.

Şirul de spectacole susţinute de divă în metropola americană începe la 21 ianuarie şi se va încheia la 16 aprilie, Adele va cânta în fiecare vineri şi sâmbătă. În total, va susţine 24 de concerte.

Adele este cazată într-un apartament de 40.000 de dolari pe noapte

Ea va încasa, în medie, 700.000 de dolari pe zi pentru a cânta la Caesars Palace’s Colosseum, şi este cazată la un hotel de lux într-un apartament care costă 40.000 de dolari pe noapte.

Are la dispoziţie un majordom, asistent personal, şofer, personal de securitate, mâncare şi băutură gratis pentru ea şi oaspeţii săi.

Costul biletelor la show-urile sale variază între 1.000 $ şi 12.500 $. De asemenea, Adele, care are o avere de 220 milioane $, va beneficia de o parte din câştigurile obţinute din vânzarea tuturor produselor în sala cu 4.200 de locuri.

Ultimul ei album, lansat în noiembrie, este deja cel mai rapid vândut în Marea Britanie şi SUA.

Prima piesă, ”Easy On Me”, a depăşit toate recordurile pe Spotify, fiind ascultat de peste 24 de milioane de ori pe zi în toată lumea.

Începând in iulie, 2021, artista are un nou iubit. Este vorba de Rich Paul (40 de ani), agentul multimilionar al sportivului american LeBron James (37 de ani).

Ea a fost măritată cu Simon Konecki (47 de ani), între 2016-2021, căsnicie din care a rezultat un copil, Angelo, de 9 ani.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net