Restricții dure la concertele lui Adele. Fanii nevaccinați, interziși în sală

Ultima actualizare:

    Adele impune restricții anti Covid foarte dure fanilor care doresc să participe la concertele ei
Adele impune restricții anti Covid foarte dure fanilor care doresc să participe la concertele ei

Superstarul britanic a anunțat recent un adevărat maraton muzical pe care îl va susține la începutul anului viitor în las Vegas. Este vorba despre 24 de concerte la care fanii de abia așteaptă să participe. Însă, cântăreața a venit și cu o veste proastă pentru cei nevaccinați. Aceștia nu vor avea voie să intre în sală.  Prin urmare, mii de oameni care ar fi venit în mod normal la show-urile artistei vor fi nevoiți să rămână acasă.

Mai mult, se pare că în sală nu va fi permis decât un anumit număr de spectatori. 

Fanii trebuie să fie vaccinați și să prezinte un test negativ

Organizatorul evenimentului a impus reguli drastice în contextul pandemiei de Covid și al noii tulpini sud africane Omicron. O declarație în acest sens a fost transmisă deja pe Ticketmaster: „Organizatorul evenimentului cere tuturor participanților la acest eveniment să fie vaccinați anti Covid cu ambele doze cu cel puțin 14 zile înainte de concerte. De asemenea, fanii vor trebui să prezinte un test anti Covid negativ, efectuat cu 48 de ore înainte de eveniment. Prin urmare, pentru a putea participa la concertele lui Adele de la Caesars Palace Colosseum din Las Vegas spectatorii trebuie să fie vaccinați dar să prezinte și dovada că nu s-au reinfectat. 

Adele: „Nu vreau să iau Covid”

Adele a declarat luna trecută că pandemia de Covid a obligat-o să amâne turneul  mondial ce urma să aibă loc la anul. „Nu vreau să vină cineva speriat la spectacolul meu. Și nici nu vreau să iau Covid”, și-a explicat ea decizia. 

În comparație cu Adele, Rod Stewart, în vârstă de 76 de ani, permite fanilor să intre la concertele sale chiar dacă nu s-au imunizat anti coronavirus. Însă, participanții trebuie să poarte mască de protecție, cu excepția cazului când mănâncă sau beau. De asemenea, la intrarea în sala de concerte, fanilor li se măsoară temperatura. 

Nici Sting nu impune măsuri și restricții la concertele sale. Un astfel de eveniment va avea loc anul viitor în iunie, tot la Colosseum 

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg