Adele, strălucitoare la Brit Awards. Şi-a pus în evidenţă talia de viespe şi picioarele perfecte

Ultima actualizare:

Adele a strălucit la gala de decernare a Brit Awards 2022, care a avut loc marţi, 8 februarie, în Londra. Solista de 33 de ani a uimit cu ţinutele sale, elegante, care i-au pus în valoare sileuta. 

Adele, la gala Brit Awards foto: AFP
Adele, la gala Brit Awards foto: AFP

Adele a fost marea câştigătoare a serii la Brit Awards. Cântreaţa a plecat acasă cu trei statuete, pentru "Cel mai bun album", "Cel mai bun cântec" şi "Artistul anului". Premiul pentru album a fost dedicat fiului ei, Angleo. Adele a declarat, în cadrul ceremoniei, printre lacrimi, că micuţul a fost cel care a ajutat-o să treacă peste divorţul de Simon, căruia i-a mulţumit de asemenea în discurs. 

"Acest album este călătoria noastră, nu doar a mea", a declarat Adele, conform thesun.co.uk. 

Solista a uimit cu ţinutele sale, care i-au scos în evidenţă silueta. Pe covorul roşu, Adele a ales o rochie lungă, elegantă, cu un decolteu imens şi care a punctat talie de viespe. Adele a accesorizat ţinuta cu o pereche de cercei strălucitori, iar părul a fost dat pe spate, pentru a lăsa la vedere decolteul în V. 

În timpul ceremoniei, Adele a schimbat ţinuta cu o rochie scurtă, cu umerii căzuţi, un decolteu imens şi scurtă, cu vedere la picioarele perfecte. 

Care au fost câştigătorii Brit Awards 2022

Gala Brit Awards 2022 s-a ţinut pe O2 Arena, din Londra şi a fost prezentată de actorul Mo Gilligan. Pe scenă au urcat Ed Sheeran, Bring Me The Horizon şi Anne-Marie, printre alţii. 

Adele, care a fost nominalizată la patru categorii, a plecat acasă cu trei trofee. Al patrulea, pentru "Cel mai bun artist pop/R&B" a fost câştigat de Dua Lipa. 

Olivia Rodrigo a primit premiul pentru cântecul internaţional al anului, pentru piesa "Good 4 You". Sam Fender a primit premul pentru "Cel mai bun artist rock/alternativ", iar Becky Hill, "Cel mai bun artist dance".

Billie Eilish a fost aleasă "Cel mai bun artist internaţional", iar Little Simz, "cel mai bun artist debutant". Premiul pentru "cel mai bun grup internaţional" a fost căştigat de Bruno Mars şi Anderson Paak, iar Ed Sheeran a fost desemnat compozitorul anului. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net